Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN BILZEN

Personal Trainers in Bilzen

Jordi Willems

Basic Fit Bilzen

Hallo, mijn naam is Jordi Willems, 23 jaar en afkomstig uit Hasselt.
Met trots mag ik meedelen dat ik vanaf 1 december 2019 deel zal uitmaken van het Bmore-team in Basic Fit Bilzen.
Al sinds ik klein was stond sporten bij mij op nummer 1. Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met voetbal. Door een noodgedwongen operatie op mijn 18de kwam ik in een lange revalidatieperiode terecht en heb ik de passie in een andere sport gevonden, namelijk fitness.

Toen ik 19 jaar was heb ik besloten om te stoppen met voetballen en mij 100% op fitness (bodybuilding) te focussen. Vervolgens ben ik cursussen gaan volgen om mijn kennis te vergroten.
Ik ben dan ook enorm blij dat ik van mijn passie mijn beroep kan maken zodat ik mensen kan helpen hun doelen te bereiken en mijn kennis kan overdragen.
Mijn grootste kracht is dat ik nooit opgeef, als je echt iets wilt bereiken is dit zeker mogelijk met de juiste begeleiding!

Aarzel zeker niet om mij te contacteren of in de club aan te spreken zodat wij samen aan jouw doel kunnen werken.
Hopelijk tot snel!

Renée van der Rijst

Basic-Fit Bilzen & Hasselt

Hey!
Ik ben Renee Van der Rijst, ik ben van Nederlandse afkomst en Personal Trainer in Basic-Fit Bilzen. In hoofdberoep ben ik professioneel danseres. Je kan mij terugvinden op de grootste feestjes zoals tomorrowland, versuz. Zowel binnen- als buitenland. Alsook ben ik styliste en make-up artist.

Ik ben van kinds af aan bezig met sport. Van mijn 4 jaar ben ik bezig geweest met ballet, dit tot mijn 12. Hierna heb ik op de sportschool CIOS gezeten in Sittard. Rond mijn 18 e ben ik begonnen met verschillende vechtsporten zoals boksen en mix martial arts.

Ik ben sinds mijn 18 e ook altijd al bezig geweest met fitness en gezond levensstijl. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds met volle passie mee bezig.

Op mijn 21 e kamp ik al met persoonlijke gezondheidsproblemen waaronder 2 hernia’s. Ik heb dan ook meerdere operaties gehad.

Tot op de dag van vandaag zit ik nog elke dag in de gym. Ik geloof dat waar een wil is, is een weg. Iedereen moet de kans krijgen om te groeien, zowel fysiek als mentaal! En ik ben er om jou te helpen!

Ik ben nu vooral bezig met functional training en groepstraining. Ik focus mij het meest op het hebben van een goed gevoel bij het sporten! Iedereen is anders en heeft andere noden, hier probeer ik op in te spelen. Ik ga zelf nog op podium stappen om mijn eerste fitness wedstrijd te doen.

Dylan Eykens

Basic-Fit Bilzen

Héla, welkom op mijn pagina! Mijn naam is Dylan Eykens en ik ben personal trainer in de Basic-Fit in Bilzen. Ik ben ondertussen 8 jaar gepassioneerd bezig met bodybuilding/fitness en ik vind de lifestyle geweldig! Dat is ook de reden dat ik hier een uitgebreide opleiding voor heb gevolgd. Ik hou ervan om mensen te begeleiden naar het lichaam waar ze altijd van gedroomd hebben.

Wanneer mensen het woord bodybuilding horen, denken ze meteen aan onnatuurlijke, enorme, droog getrainde, geoliede mannen op een podium. Bodybuilding betekent letterlijk bouwen aan het lichaam. Dit is iets waarvoor de meeste mensen naar een fitness komen, ze hebben hier enkel de juiste begeleiding in nodig. Vrouwen willen strakker worden, mannen gespierder en vaak willen ze vet verliezen. Dit is wat bodybuilding inhoudt. Een goed trainingsschema gaat altijd hand in hand met een goed voedingsschema om de beste resultaten te bereiken. Er gaan veel mythes rond zoals dat vrouwen breed worden door zwaar te trainen, je heel zwaar moet trainen voor spieren te bouwen, je veel herhalingen moet doen om droog te komen, je voor bed niet meer mag eten,... maar niets is verder van de waarheid! Gelukkig voor jullie kan ik jullie hier bij helpen en garandeer ik resultaat. Ik maak voedings- en trainingsschema's voor elk doel. Deze zijn niet cookie cutter maar op maat gemaakt voor elke persoon zijn/haar persoonlijk doel. Zeg maar dag tegen kip met rijst en broccoli 6 keer per dag want zo hoef je niet te eten als je dat niet wilt! Hiernaast geef ik ook persoonlijke begeleiding/lessen in de fitness zelf. Dit kan uitleg over bepaalde oefeningen zijn, een echte training die ik samenstel,... afhankelijk van wat jij wilt. Wat jouw doel ook is, ik ben de man! Tot snel!

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram