Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN DIEPENBEEK

Personal Trainers in Diepenbeek

Geoffrey Maes

Basic Fit Diepenbeek

Hallo!

Mijn naam is Maes Geoffrey, ik ben 25 jaar oud, werk bij Defensie sinds 2012 en afkomstig uit Zonhoven. Vanaf 1 September 2019 zal ik deel uitmaken van het Bmore-team, en zal je me kunnen vinden in de Basic-Fit in Diepenbeek.

Op zesjarige leeftijd zette ik mijn eerste stappen in sport in het judo. Vanwege mijn hard werk en een droom om ooit een olympische atleet te zijn, heb ik de kans gehad om dit op topsportniveau te kunnen doen gedurende mijn middelbare school. Op 18 jarige leeftijd kreeg ik echter te maken met verschillende fysieke kwalen, waarna ik besloten heb om te stoppen met topsport judo en me te focussen op mijn andere passie, fitness.

Ik fitness reeds sinds ik 14 jaar was, en vanwege mijn passie voor de sport, doe ik sinds 5 jaar ook aan wedstrijdbodybuilding in “Men’s Physique”. Elke dag werk ik hard om me te blijven verbeteren en ontwikkelen, zowel in de gym als erbuiten, om zo te groeien als persoon en al mijn doelen die ik voor mezelf heb opgesteld te behalen.

Als er iets is wat ik geleerd heb in mijn leven als topsporter, bodybuilder en militair, is dat je met hard werk, discipline, een can-do attitude en de juiste mindset alles kan bereiken wat je wil.

Als Personal Trainer zou ik jou hier heel graag mee willen helpen. Door middel van de juiste motivatie, een aangepast schema op jouw maat, en de nodige discipline en werklust, ben ik er zeker van dat ook jij alles kan bereiken wat je wil!

Dus, wil jij je eigen leven in handen nemen, werken aan je gezondheid en een beter en fitter leven leiden? Aarzel dan niet langer en spreek me aan in de club of neem contact met me op! It’s never too late to start making changes.

Sander Buelens

Basic Fit Diepenbeek

Mijn naam is Sander Buelens, personal trainer te Diepenbeek. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met atletiek, dit ben ik blijven doen tot mijn 16de. Atletiek ben ik dan gaan combineren met fitness waarin ik mijn passie heb gevonden. Vanzelfsprekend wou ik dan ook van mijn passie mijn beroep maken en ben ik voor fitnessinstructeur gegaan, hier vond ik niet de voldoening waardoor ik nog een stap verder wou gaan en zo als personal trainer ben gestart.

Mijn conclusie is dan ook dat het voor niemand een marteling zou moeten zijn om hun doel te behalen. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat de weg om je doel te behalen vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Ik streef dan ook naar progressie bij de klant wat zowel u als mij een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten met hun training en gezonde levensstijl die haalbaar en combineerbaar is. Als een volledig gekwalificeerde Personal trainer die zich constant laat bijscholen en opleidingen moet volgen. Geloof ik sterk in de positieve voordelen van fitness op alle vlakken. Ben je klaar voor verandering? Zullen wij samen zorgen voor een betere toekomst? Neem contact met me op voor meer informatie.

Jens Vanlaer

Basic Fit Diepenbeek

Mijn naam is Sander Buelens, personal trainer te Diepenbeek. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met atletiek, dit ben ik blijven doen tot mijn 16de. Atletiek ben ik dan gaan combineren met fitness waarin ik mijn passie heb gevonden. Vanzelfsprekend wou ik dan ook van mijn passie mijn beroep maken en ben ik voor fitnessinstructeur gegaan, hier vond ik niet de voldoening waardoor ik nog een stap verder wou gaan en zo als personal trainer ben gestart.

Mijn conclusie is dan ook dat het voor niemand een marteling zou moeten zijn om hun doel te behalen. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat de weg om je doel te behalen vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Ik streef dan ook naar progressie bij de klant wat zowel u als mij een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten met hun training en gezonde levensstijl die haalbaar en combineerbaar is. Als een volledig gekwalificeerde Personal trainer die zich constant laat bijscholen en opleidingen moet volgen. Geloof ik sterk in de positieve voordelen van fitness op alle vlakken. Ben je klaar voor verandering? Zullen wij samen zorgen voor een betere toekomst? Neem contact met me op voor meer informatie.

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram