Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN GEEL

Personal Trainers in Geel

Joyce Peimans

Basic Fit Geel

Hoi allemaal
Ik ben Joyce, mama van 2 fantastische kindjes.
Sporten was in vroegere jaren altijd vanuit een alles of niks mentaliteit. Kort door de bocht gewoon crash sporten. Een aantal maanden alles geven, tot mijn lichaam helemaal op was en niet meer kon.
Na mijn laatste zwangerschap waarin ik 28kg was bijgekomen, ben ik mij gaan specialiseren in voeding en sport. Stil zitten zat er niet meer in, sporten is nu een dagelijks iets en mijn uitlaat klep.
De balans heb ik gevonden en die is heerlijk. Ben nu een actieve mama en voel me veel fitter en jonger dan 10 jaar geleden.
Ik vind het super om aan de slag te gaan met mensen met dezelfde geschiedenis. Ben een echt people mens en hou ervan om een echte band te creëren. Want van daaruit bereikt je nog meer!

Een quote op mijn lijf geschreven:
I want to inspire people
I want someone to look at me and say:
“because of you I didn’t give up”

Sven Cuppens

Basic Fit Geel

Joeri Berckmans

Basic Fit Geel

Mijn naam is Berckmans Joeri, Personal Trainer in de Basic-Fit te Genk (Hasseltweg) en te Geel.
Sporten, motiveren, presteren en het verleggen van grenzen fascineert mij al jaren. Met name door deze interesse ben ik gaan werken als beroepsmilitair en nu als personal trainer. Als onderofficier binnen het Belgisch leger heb ik 6 jaar opleiding gegeven en mensen moeten motiveren om tijdens zware (arctische, tropische en oorlog) omstandigheden het beste uit zich naar boven te halen zowel mentaal als fysiek.
Tijdens mijn opdracht in Libanon en meerdere cursussen (ook in het buitenland ) heb ik ervaren hoe het lichaam reageert op stress, te kort of gebrek aan (gezonde) voeding, uitputting en andere extremen. Deze kennis en ervaringen verwerf ik in mijn trainingen waardoor het een unieke methode is geworden.
Mijn passie is het coachen, begeleiden en motiveren om zo het beste uit jezelf te halen en hierdoor doelstellingen te realiseren.

Op zoek naar een trainer die doelgericht met jou aan de slag wilt gaan? Dan kan ik misschien wel iets voor jou betekenen als personal trainer. Door mijn motivatie haal ik het uiterste uit de klant zodat je uiteindelijk weer fit door het leven kan gaan.

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram