Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN GENK (HASSELTWEG)

Personal Trainers in Genk (Hasseltweg)

Dieter Vandereyd

Basic Fit Genk Hasseltweg

Ik ben Dieter vandereyd.
Ben 6 jaar geleden begonnen aan mijn doel en droom en dat was het Wereldkampioenschap bereiken in de wereld van "Calisthenics" een sport waar je de kracht moet creëren om alles met je eigen lichaamsgewicht te controleren. Met een juiste mindset en volharding ben ik in 2018 Belgische kampioen geworden en heb zo mijn ticket kunnen bemachtigen naar het WK in Rusland.
Ik ben gespecialiseerd in extreme statische houdingen zoals; human flag, handstand, full planche, front en back- lever . (+variaties).
Ook alle dynamische bewegingen.
Uiteraard hoort hier ook de juiste vorm van motivatie en kennis bij en dit zit allemaal in 1 pakket 🤘🏼💯
Mijn moto: Quitters never win, Winners never quit!

Aline Buntinx

Basic Fit Genk Hasseltweg

Hey!
Mijn naam is Aline Buntinx.

Ik help vrouwen transformeren, zowel op fysiek als mentaal vlak, met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie in de fitness.

Van kinds af aan keek ik heel graag naar actiefilms met vrouwen in de hoofdrol. Zij waren voor mij een soort rolmodel, iemand om naar op te kijken. Ze gaven mij een gevoel dat ik heel de wereld aan kon, want ook ik wou net als hun sterk en zelfzeker in mijn schoenen staan. Één van mij grootste heldinnen was, en is nog steeds, Lara Croft (Angelina Jolie). Al heel mijn leven kijk ik naar haar op! Toen ik als klein meisje voor het eerst de film had gezien was ik niet meer te houden, ik moest en zou alles kunnen wat zij kon. Sport zat van toen af al echt in mijn bloed. Mijn ouders moesten mij dan ook elke week naar de turn- en gevechtsport lessen brengen.

Naar mate ik ouder werd is ook de interesse voor fitness en voeding beginnen groeien. Vele vrouwen in mijn omgeving wouden snel gewicht verliezen en gingen daarvoor zwaar op dieet, hongerde zichzelf dagen aan een stuk uit en stonden uren aan een stuk op de loopband in de fitness. Vaak met een averechts effect tot gevolg.

Na zelf 4 jaar aan krachttraining te doen merk ik ook nog al te vaak dat fitness en krachttraining een echte mannen wereld is. Vele vrouwen durven ook niet naar het krachtgedeelte van de fitness uit schrik voor intimidatie.

Net om deze reden ben ik personal trainer geworden om zo andere vrouwen te helpen die willen afvallen en er wat strakker en fitter uitzien. Op een gezonde, duurzame manier met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie!

Mijn visie is om op een gezonde, leuke en vooral houdbare manier te transformeren. Zo wil ik vrouwen duidelijk maken dat diëten en fitness ook leuk en flexibel kan zijn. Dat ze zich niet dagen moeten uithongeren, al het lekkers volledig uit hun dieet moeten schrappen of uren op de loopband moeten staan om toch maar wat kilo’s op de weegschaal kwijt te raken! Om het beste uit zichzelf te halen, iemand te worden die met trots in de spiegel kan kijken, zelfvertrouwen heeft en zichzelf graag ziet!

Mijn missie is om mensen een levensstijl aan te leren waarin zij zelf de touwtjes in handen hebben en weten hoe ze op een flexibele manier hun droom lichaam kunnen creëren en behouden! Ik wil een positieve impact hebben op de manier van leven van iemand en niet enkel op de 8,10,12,… weken dat we samen aan de slag gaan.
Alles is op jouw tempo, maat, niveau en agenda om zo de beste versie van jezelf naar boven te halen!

Wil jij volledig transformeren? Wil jij je leven terug in handen nemen en je eigen rolmodel zijn?
Aarzel dan zeker niet om mij een berichtje te sturen via mijn sociale media @alinebuntinx, via mijn email: aline@bmorepersonaltraining.be of via mijn website www.alinebuntinx.be
Je kan mij ook vinden in de Basic Fit op de Hasseltweg in Genk!

Sportieve groetjes en hopelijk tot snel! 😊

Joeri Berckmans

Basic Fit Genk Hasseltweg

Mijn naam is Berckmans Joeri, Personal Trainer in de Basic-Fit te Genk (Hasseltweg).
Sporten, motiveren, presteren en het verleggen van grenzen fascineert mij al jaren. Met name door deze interesse ben ik gaan werken als beroepsmilitair en nu als personal trainer. Als onderofficier binnen het Belgisch leger heb ik 6 jaar opleiding gegeven en mensen moeten motiveren om tijdens zware (arctische, tropische en oorlog) omstandigheden het beste uit zich naar boven te halen zowel mentaal als fysiek.
Tijdens mijn opdracht in Libanon en meerdere cursussen (ook in het buitenland ) heb ik ervaren hoe het lichaam reageert op stress, te kort of gebrek aan (gezonde) voeding, uitputting en andere extremen. Deze kennis en ervaringen verwerf ik in mijn trainingen waardoor het een unieke methode is geworden.
Mijn passie is het coachen, begeleiden en motiveren om zo het beste uit jezelf te halen en hierdoor doelstellingen te realiseren.

Op zoek naar een trainer die doelgericht met jou aan de slag wilt gaan? Dan kan ik misschien wel iets voor jou betekenen als personal trainer. Door mijn motivatie haal ik het uiterste uit de klant zodat je uiteindelijk weer fit door het leven kan gaan.

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram