Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN HASSELT

Personal Trainers in Hasselt

Dylan Hermans

Basic Fit Hasselt

Het leven bestaat uit risico’s nemen. Ik heb op 1 oktober 2017 een risico genomen wat mijn leven voorgoed veranderd heeft… Mijn hoofdberoep is politie-inspecteur. Dit sinds 2011. Ik heb altijd in Brussel gewerkt en sinds januari 2019 werk ik in de politiezone CARMA (Genk). Ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met ‘sport, fitness en healthy lifestyle’. Ik heb zoveel opleidingen gevolgd dat ik zelfs niet meer weet waar ik moet beginnen…
Ik ben sinds september 2016 bezig met ‘personal training’. Hier ben ik begonnen met vrienden en familie te begeleiden met voeding en trainingen op hun weg naar een gezonde levensstijl. Dit bij mijn thuis te Genk. Ik ben op 1 oktober 2017 officieel in bijberoep gestart (op mezelf) als Personal Trainer in de Basic-Fit club ICE te Hasselt (Luikersteenweg). Ik ben toen zelf begonnen onder een ‘head trainer’, toen werkachtig in Hasselt. Na 3 maanden twijfelde ik al om te stoppen… Het verliep niet zoals ik wou, het stond op een laag pitje. Mijn verwachtingen waren te hoog en ik wist niet of ik dit ging volhouden… Ik heb toch volgehouden en het nog een kans gegeven.

In de maand januari 2018 had ik zoveel klanten dat ik zelfs mijn slaap ervoor moest laten. Ik kon de aanvragen amper bijhouden… Ik had zelf nooit verwacht dat het zo goed zou gaan.
Vervolgens kreeg ik de kans om de club over te nemen, dit samen met een andere club (Basic-Fit Sint-Truiden). Ik heb deze kans met 2 handen gegrepen en sindsdien gaat het in stijgende lijn.

2018 is het jaar dat ik mijn eigen zaak heb opgestart: Bmore Personal Training.
Bmore: zegt het zelf al: wees meer. 2018 is voor mij het beste en tegelijkertijd ook het slechtste jaar geweest. Ik heb in maart 2018, 2 bodybuilding wedstrijden meegedaan die zowel fysiek als mentaal uitputtend waren. Hier heb ik enorm veel uit geleerd en dit zal ik altijd met me meedragen.
Op dit moment ben ik mezelf aan het voorbereiden op enerzijds een crossfit wedstrijd en anderzijds een powerlifting wedstrijd. Dit om mezelf uit te dagen.
Ondertussen bestaat Bmore Personal Training uit meer dan 15 trainers en 4 mensen die achter de schermen werken. Ik kan niet meer zeggen; personal training is mijn leven geworden! Ik heb ondertussen een groot klantenbestand waarvan ik nog geen enkele negatieve ervaring heb gehad. Het leven veranderen van mensen is waar ik voor sta. Zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Dewelke beide enorm belangrijk zijn.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te inspireren, want zij inspireren mij!!!

Ben je op zoek naar iemand die jou wilt begeleiden op weg naar een beter leven in een beter lichaam? Ik help je graag die stap nemen en je te begeleiden in jouw weg naar een gezonde levensstijl!

Renée van der Rijst

Basic Fit Bilzen & Hasselt

Hey!
Ik ben Renee Van der Rijst, ik ben van Nederlandse afkomst en Personal Trainer in Basic-Fit Bilzen. In hoofdberoep ben ik professioneel danseres. Je kan mij terugvinden op de grootste feestjes zoals tomorrowland, versuz. Zowel binnen- als buitenland. Alsook ben ik styliste en make-up artist.

Ik ben van kinds af aan bezig met sport. Van mijn 4 jaar ben ik bezig geweest met ballet, dit tot mijn 12. Hierna heb ik op de sportschool CIOS gezeten in Sittard. Rond mijn 18 e ben ik begonnen met verschillende vechtsporten zoals boksen en mix martial arts.

Ik ben sinds mijn 18 e ook altijd al bezig geweest met fitness en gezond levensstijl. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds met volle passie mee bezig.

Op mijn 21 e kamp ik al met persoonlijke gezondheidsproblemen waaronder 2 hernia’s. Ik heb dan ook meerdere operaties gehad.

Tot op de dag van vandaag zit ik nog elke dag in de gym. Ik geloof dat waar een wil is, is een weg. Iedereen moet de kans krijgen om te groeien, zowel fysiek als mentaal! En ik ben er om jou te helpen!

Ik ben nu vooral bezig met functional training en groepstraining. Ik focus mij het meest op het hebben van een goed gevoel bij het sporten! Iedereen is anders en heeft andere noden, hier probeer ik op in te spelen. Ik ga zelf nog op podium stappen om mijn eerste fitness wedstrijd te doen.

Stefano Lopopolo

Basic Fit Hasselt

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram