Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN HEUSDEN-ZOLDER

Personal Trainers in Heusden-Zolder

Joeri Berckmans

Basic Fit Heusden-Zolder

Mijn naam is Berckmans Joeri, Personal Trainer in de Basic-Fit te Heusden-zolder.
Sporten, motiveren, presteren en het verleggen van grenzen fascineert mij al jaren. Met name door deze interesse ben ik gaan werken als beroepsmilitair en nu als personal trainer. Als onderofficier binnen het Belgisch leger heb ik 6 jaar opleiding gegeven en mensen moeten motiveren om tijdens zware (arctische, tropische en oorlog) omstandigheden het beste uit zich naar boven te halen zowel mentaal als fysiek.
Tijdens mijn opdracht in Libanon en meerdere cursussen (ook in het buitenland ) heb ik ervaren hoe het lichaam reageert op stress, te kort of gebrek aan (gezonde) voeding, uitputting en andere extremen. Deze kennis en ervaringen verwerf ik in mijn trainingen waardoor het een unieke methode is geworden.
Mijn passie is het coachen, begeleiden en motiveren om zo het beste uit jezelf te halen en hierdoor doelstellingen te realiseren.

Op zoek naar een trainer die doelgericht met jou aan de slag wilt gaan? Dan kan ik misschien wel iets voor jou betekenen als personal trainer. Door mijn motivatie haal ik het uiterste uit de klant zodat je uiteindelijk weer fit door het leven kan gaan.

Joris Wesley

Basic Fit Heusden-Zolder

Ik ben wesley joris, ik ben 23 jaar en ben sinds 1 april 2020 personal trainer geworden bij Bmore Personal Training.

ikzelf heb eerst een zwemcarrière achter de rug van ongeveer 15 jaar, ik heb in deze periode zowel nationaal als internationaal gezwommen. Na deze lange periode van eindeloos baantjes zwemmen heb ik mezelf op het crossfit en fitness gebeuren gestort. Ik ben dus al heel mijn leven met sporten bezig, ik doe dit super graag en het is ook een van mijn grootste bezigheden. Ik ben dagelijks wel te vinden in de box of thuis in de garage om te trainen. Ik ben het type persoon dat niet stil kan zitten. voor de rest buiten sporten ben ik ook vrijwillige brandweerman in Leopoldsburg. en werk ik als redder in het zwembad van pelt.

ik help je graag verder met al je vragen! wil je weten hoe je een oefening moet uitvoeren? of misschien een training schema helemaal op jou maat? aarzel niet om me in de basic-fit aan te spreken of me een berichtje te sturen op social media!

Mertens Geoffrey

Basic-Fit Heusden-Zolder

Hallo, mijn naam is Geoffrey Mertens. Van kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Toen ik op 5-jarige leeftijd voor de eerste keer mijn voetbalschoenen aantrok, wist ik dat ik profvoetballer wou worden. Een beloftevolle toekomst werd echter in het water gegooid door allerhande blessures. Maar de passie, ambitie en grinta die ik had voor het sporten, konden ze me niet afpakken.

Vijf jaar geleden startte ik mijn lidmaatschap bij een fitnesscentrum. Het duurde dan ook niet lang voor ik verliefd werd op het bodybuilden. Ik heb in de loop der jaren dan ook veel ervaring opgedaan in verband met verschillende trainingstechnieken. Niet alleen het trainen an sich, maar ook het effect van voeding op het lichaam fascineerde mij enorm. Hierdoor ben ik dan ook de opleiding voedings- en dieetkunde gestart aan Thomas More.

Mijn ervaring als sporter, mijn opleiding als (toekomstig) diëtist en een gezonde portie ambitie, geven mij alle tools om mensen te begeleiden in hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl.
Dus, ben jij iemand die alles uit het leven wil halen en zich gezond wil voelen terwijl hij/zij het doet? Dan ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om jou hierin te helpen!

En vergeet niet: "mens sana in corpore sano". Een gezonde geest in een gezond lichaam.

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram