Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN HEUSDEN-ZOLDER

Personal Trainers in Heusden-Zolder

Mertens Geoffrey

Basic-Fit Heusden-Zolder

Hallo, mijn naam is Geoffrey Mertens. Van kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Toen ik op 5-jarige leeftijd voor de eerste keer mijn voetbalschoenen aantrok, wist ik dat ik profvoetballer wou worden. Een beloftevolle toekomst werd echter in het water gegooid door allerhande blessures. Maar de passie, ambitie en grinta die ik had voor het sporten, konden ze me niet afpakken.

Vijf jaar geleden startte ik mijn lidmaatschap bij een fitnesscentrum. Het duurde dan ook niet lang voor ik verliefd werd op het bodybuilden. Ik heb in de loop der jaren dan ook veel ervaring opgedaan in verband met verschillende trainingstechnieken. Niet alleen het trainen an sich, maar ook het effect van voeding op het lichaam fascineerde mij enorm. Hierdoor ben ik dan ook de opleiding voedings- en dieetkunde gestart aan Thomas More.

Mijn ervaring als sporter, mijn opleiding als (toekomstig) diëtist en een gezonde portie ambitie, geven mij alle tools om mensen te begeleiden in hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl.
Dus, ben jij iemand die alles uit het leven wil halen en zich gezond wil voelen terwijl hij/zij het doet? Dan ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om jou hierin te helpen!

En vergeet niet: "mens sana in corpore sano". Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Yannick Elsen

Basic Fit Heusden-Zolder

Max Pili

Basic Fit Heusden-Zolder

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram