Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN PEER

Personal Trainers in Peer

Victor Lehaen

Basic-Fit Peer

Ik ben Victor, 23 jaar en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding. Vanaf heden maak ik deel uit van het Bmore team in Peer.
Al van kinds af aan ben ik gebeten door sport en speel al sinds jonge leeftijd handbal. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan actieve reizen.

Zelf ben ik reeds 3 jaar bezig met krachttraining, specifiek gericht naar handbal. Het is door mijn opleiding en ervaring met Personal Training in functie van mijn sport dat ik de smaak te pakken heb gekregen. Hierdoor groeide mijn interesse om zelf mensen te gaan helpen met het bereiken van hun doelen(afvallen, fitter worden, plezier vinden in sporten,...) alsook mijn interesse naar sportspecifieke oefeningen.

Wil jij komen trainen omdat je het zelf wilt en niet omdat het moet? Wil jij samen op zoek gaan naar een oplossing op maat voor jouw doelstellingen? Dat kan! Dit in Basic-Fit Peer, aan huis of online. Aarzel niet om mij te contacteren.

Anne hurkens

Basic-Fit Peer

Heyhey!

Mijn naam is Anne Hurkens, en met trots kan ik zeggen dat ik deel uitmaak van het B-more team! Mij kan je vinden in Basic-Fit Peer.

In 2015 ben ik zelf begonnen met fitnessen, het eerste jaar deed ik alleen cardio en wat buikspieroefeningen. Maar al snel merkte ik dat dit voor mij te eentonig begon te worden. Ik ondervond dat er voor mij meer in zat en ik er ook meer uit wou halen. Omwille van deze reden ben ik begonnen met krachttraining. Dit doe ik oprecht echt graag en zag er al heel snel vooruitgang in. Voor mij is het ook echt een uitlaatklep! Vanaf een bepaald moment vroegen steeds meer mensen mij of ik ook trainings- en/of voedingsschema’s maakte. Maar helaas was mijn kennis daarin te beperkt.

Ik merkte dat ik nog meer wou. Ikwou mijn passie delen met mensen, mensen motiveren en mensen helpen naar een gezondere levensstijl. Dit was (en is) voor mij een droom. Een droom die ik wou (en wil) nastreven.
Om mijn droom te kunnen waarmaken ben ik opzoek gegaan naar een opleiding als Personal trainer, en deze heb ik met succes voltooid. Heb mijn diploma Personal trainer behaald.

Ik wil graag mijn passie met jullie delen. Samen werken aan een gezondere levensstijl waarin gezonde voeding en beweging centraal staan!
Ik ben er helemaal klaar voor om jou te helpen en te motiveren, en zo jou doelen samen te kunnen waarmaken!

Ben je er klaar voor?
Of heb je toch nog vragen?
Twijfel dan zeker niet en spreek mij aan in de club of stuur mij een berichtje!

Tot snel!

Emiel Damen

Basic-Fit Peer

Kristof Derickx

Basic-Fit Peer

Hallo,

Mijn naam is Kristof Derickx, 31 jaar woonachtig te Pelt. Ben blij dat ik nu deel uit maakt van het Bmore team, want het was al een hele tijd een droom om als personal trainer te starten dus bij deze is het werkelijkheid geworden. Eindelijk van mijn passie mijn beroep kunnen maken.

Een 8 tal jaar geleden ben ikzelf met fitness begonnen, maar had al snel door dat ik niet voorruit ging en heb toen zelf de stap genomen om samen met een coach te werken om zo men doelen te bereiken. Mijn doel was meedoen aan een bodybuilding wedstrijd en dit is me ook gelukt. Met de juiste mindset kan je al uw doelen bereiken.

Ondertussen zeer sportief gedreven en al vele jaren actief bezig met fitness en voeding. Het is een levensstijl geworden. En vind het leuk om andere mensen in beweging te krijgen en ook om hun levensstijl te veranderen. En ik ben ervan overtuigd dat je met een aangepast voedingspatroon en gericht sporten je jezelf beter en gelukkiger gaat voelen. Graag wil ik jullie daarbij helpen om al u doelen samen te bereiken. Is het voor spieropbouw, kracht, afvallen of enkel voor voeding? Ik help je graag met alles verder. Door persoonlijke schema’s samen op te stellen en doelgericht samen met jou te trainen gaan we je doelen zeker behalen. Je kan het zien als een investering, als je nu goed met je lichaam omgaat krijg je dit er later dubbel en dik voor terug. Graag ga ik met u in zee om zo samen een betere levensstijl te creëren. Dus aarzel niet om met mij contact op te nemen, je kan me ook terug vinden in basic-fit Peer.

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram