Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN SINT-TRUIDEN

Personal Trainers in Sint-Truiden

Chris Smolders

Basic Fit Sint-Truiden

Hallo, mijn naam is Chris Smolders.
Ik ben 28 jaar en afkomstig uit Wellen.
Ik ben jouw personal trainer in Basic-fit Sint-Truiden.
Sinds jonge leeftijd ben ik altijd veel bezig geweest met verschillende sporten maar voetbal was toen mijn grootste passie.
Op mijn 18de ben ik dit beginnen combineren met fitness om meer kracht en volume bij te komen en ook om zelfzekerder in het leven te staan.
Fitness werd voor mij al snel een verslaving waardoor ik er sindsdien dagelijks mee bezig ben.
Sporten is niet alleen een passie maar is mijn levensstijl geworden.

Ondertussen train ik al bijna 10 jaar en heb ik hierdoor heel wat praktijkervaring opgebouwd. Omdat ik mijn kennis nog meer wil verruimen school ik me regelmatig bij.

Wil jij jouw levenstijl verbeteren?
Of wil jij jouw persoonlijke doelen behalen en je daardoor zelfzekerder voelen?
Dan kan jij bij mij terecht!

Jarno Deville

Basic-Fit Sint-Truiden

Hallo! Mijn naam is Jarno, ik ben 24 jaar en woon in Oplinter naast Tienen. Sport is al heel mijn leven een belangrijke factor geweest. Ik ben sinds mijn jeugd al actief bezig met verschillende sporten, van zwemmer tot voetballer bij mijn lokale club, later ben ik ook met fitness en krachttraining begonnen. In die laatste sportdiscipline heb ik mijn passie gevonden, 4 jaar geleden heb ik mij laten overtuigen door vrienden om ook een abonnement in de lokale sportschool te nemen. Eerst was ik sceptisch omdat ik me geïntimideerd voelde door de mensen die al langere tijd met fitness bezig waren, maar eens dat ik zelf resultaten zag van mijn trainingen was ik meteen verkocht.
Na 4 jaar zelf te trainen heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Daarom heb ik ervoor gekozen om te starten als Personal Coach en hiervoor een cursus te gaan volgen. Nu ik hiervoor geslaagd ben wil ik mij blijven bijscholen en deze kennis en mijn eigen ervaring gebruiken om mensen te helpen met hun persoonlijke doelen! Denk jij er aan om ook te starten met fitness en je levensstijl te veranderen maar je weet niet juist hoe? Of ben je zelf al aan het trainen en wil je graag jezelf naar een hoger niveau tillen? Dan kan je altijd mij terecht voor de juiste begeleiding of schema's!

Amber Put

Basic-Fit Sint-Truiden

Sarah Wynants

Basic-Fit Sint-Truiden

Ik ben gespecialiseerd in voetbal en ben zelf actief bij Rsc Anderlecht en de Belgian Red Flames.

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de regio Sint-Truiden of Leuven? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik wil graag samen met jou je doelen bereiken en je helpen om het beste uit jezelf te halen!

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram