Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN TESSENDERLO

Personal Trainers in Tessenderlo

Nancy Rybczynski

Basic Fit Tessenderlo

Preventieve gezondheidszorg vind ik heel belangrijk. Het belangrijkste is dat mensen plezier beleven aan hun sport en dat ze de keuze om gezonder te gaan leven genomen hebben.

Tulleners Laurens

Basic Fit Tessenderlo

Hallo!

Ik ben Laurens Tulleners, sinds April 2020 actief als Personal Trainer bij Bmore.
Zelf ben ik 5jaar actief in de fitness industrie en heb ik gaandeweg de nodige kennis en ervaring opgedaan om anderen te begeleiden in het behalen van hun doelen.

Mijn hobby werd mijn passie, mijn passie werd mijn beroep. Ik geniet ervan om anderen te helpen met het verbeteren van hun levensstijl en hen fysiek en mentaal naar een hoger niveau te tillen. Ik geloof dat iedereen het recht heeft op een goede gezondheid en gelukkig te zijn met zichzelf, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Het is belangrijk dat op weg naar je nieuwe gezonde levensstijl, je juist en correct begeleid wordt.
Afvallen, spiermassa kweken, explosiever worden, ... Wat je doel ook mag zijn, ik zorg voor een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema zodat jij alle middelen hebt om je doel te behalen. Daarbovenop is ook nog 1 on 1 coaching mogelijk om jouw prestaties tot het uiterste te drijven en je resultaten te garanderen.

Kortom, ik sta klaar om jou naar een hoger niveau te tillen!

Sander Buelens

Sander Buelens

Basic Fit Diepenbeek & Tessenderlo

Mijn naam is Sander Buelens, personal trainer te Diepenbeek/Tessenderlo. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met atletiek, dit ben ik blijven doen tot mijn 16de. Atletiek ben ik dan gaan combineren met fitness waarin ik mijn passie heb gevonden. Vanzelfsprekend wou ik dan ook van mijn passie mijn beroep maken en ben ik voor fitnessinstructeur gegaan, hier vond ik niet de voldoening waardoor ik nog een stap verder wou gaan en zo als personal trainer ben gestart.

Mijn conclusie is dan ook dat het voor niemand een marteling zou moeten zijn om hun doel te behalen. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat de weg om je doel te behalen vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Ik streef dan ook naar progressie bij de klant wat zowel u als mij een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten met hun training en gezonde levensstijl die haalbaar en combineerbaar is. Als een volledig gekwalificeerde Personal trainer die zich constant laat bijscholen en opleidingen moet volgen. Geloof ik sterk in de positieve voordelen van fitness op alle vlakken. Ben je klaar voor verandering? Zullen wij samen zorgen voor een betere toekomst? Neem contact met me op voor meer informatie.

Karo Vertessen

Basic Fit Tessenderlo

Hi! Ik ben Karo Vertessen, 21 jaar en woonachtig te Balen.
Sinds zeer jonge leeftijd ben ik al een gedreven sporter, tot mijn 12 heb ik competitie zwemmen en BMX gedaan. Hierna heb ik de keuze gemaakt om mij 100% te focussen op BMX. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds mijn grote passie en neem ik nog elk jaar deel aan nationaal en internationale competities!
Sport is een passie waar ik dagelijks mee bezig ben en dit wil ik graag delen en doorgeven aan andere, daarom wou ik graag iets in de sportrichting gaan studeren. In Januari 2019 ben ik gestart met de opleiding ‘personal trainer & sportverzorger’ en dit heb ik met succes afgerond!
Mijn missie is om samen jouw doelen te behalen, met de nodige fun factor! Mensen helpen en bewust maken over de gezondheid en beweging van het lichaam is waar ik naar streef. Van beginnende sporter tot topsporter, iedereen zal ik even graag helpen!

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram