Op zoek naar professionele begeleiding?

BASIC-FIT IN TONGEREN

Personal Trainers in Tongeren

Robin Schraeyen

Basic Fit Tongeren

Als 40-er vind ik het zelf belangrijk regelmatig te sporten.
Als (stief)ouder begrijp ik ook dat tijd maken voor sport heel moeilijk kan zijn.
Maar het is belangrijk om voor je lichaam te zorgen, ook al heb je kinderen.
Een ouder die fysiek mee kan spelen met de kinderen zorgt voor een betere band en een betere gezondheid ook op latere leeftijd.
Ouders zijn een voorbeeld voor kinderen, dus als ouders sporten, dan gaan de kinderen dat ook (sneller) doen.
Ikzelf doe al meer dan 15 jaar fitness , ik ben al verschillende jaren crossfit (functionele fitness) coach en ik heb een half jaar thai-boksen gedaan. Door de interesse van het kickboksen doe ik nog regelmatig bokszak-trainingen. In mijn jeugdjaren deed ik voetbal
Of je nu beginner bent of een gevorderde sporter, alle oefeningen zijn aanpasbaar.
Ik vind het boeiend om oplossingen te zoeken zodat iedereen kan sporten.
Sporten moet ook leuk blijven, voldoende passie en motivatie is nodig, maar een (flauw) grapje af en toe hoort er bij. Ik varieer graag tussen toestellen en losse gewichten, ik zorg graag voor een goeie uitdaging. Samen overleggen we hoe de lessen er gaan uitzien, wat mogelijk is door het niveau, blessures en wat de eisen zijn.

We gaan er gewoon 100% voor!

Liebens Sien

Basic-Fit Tongeren

Hallo

Ik ben Sien Liebens, 20 jaar en woon in Hoeselt. Als kind was ik al heel erg actief in de sportwereld. Vanaf 5 jaar in de turnwereld. Turnen was en is nog steeds een passie voor mij. Deze sport heb ik dan ook 13 jaar lang uitgeoefend. Sinds januari 2019 ben ik aan de slag gegaan als turn lesgeefster bij Turnkring Bilzen om mijn kennis door te geven aan kinderen.

Op 11 jarige leeftijd ben ik gestart met voetbal. Hier keek ik heel erg naar uit. Tot op heden doe ik nog steeds voetbal in eerste provinciale . Dit met heel veel plezier en passie. Ik heb enkele jaren de sporten voetbal en turnen gecombineerd. Wegens tijdsgebrek heb ik moeten kiezen en uiteindelijk toch voor voetbal gekozen. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Mijn middelbare studies bracht ik door op de sportschool in Hasselt. Met de keuzesport turnen. Zo kon ik toch mijn beide passies blijven combineren.

Sinds juni ben ik afgestudeerd als leerkracht lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, fitter worden en functioneel trainen. Ik ben reeds 2 jaar actief bezig in de fitness. Dagelijks houd ik me bezig met het onderhouden van mijn eigen lichaam. Daardoor ben ik zelf fitter en slanker geworden dan enkele jaren geleden. Ik weet dus als de beste dat als je ergens voor werkt dit zeker en vast ook beloond zal worden. Met de juiste ingesteldheid kan jij je doelen bereiken. Ik kijk er naar uit om samen met jou een schema op maat op te stellen zodat we een goed resultaat zullen bekomen.

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram