Op zoek naar professionele begeleiding?

BMORE STEVOORT

Personal Trainers in Stevoort

Thierry Vandermeeren

Thierry Vandermeeren

Bmore Fit Stevoort

Ik ben Thierry, 26 jaar, afkomstig uit Hasselt en voetballer bij RC Hades.
Carpe Diem is mijn motto en als dat kan in een gezond lichaam en een gezonde geest is dat nog zoveel makkelijker!

Mijn doel is om samen te werken met jou aan een nieuwe gezonde levensstijl. Geen oplossing voor even, maar voor het leven!
Dit doe ik door te luisteren naar jou, wat je wilt bereiken en hier samen op een persoonlijke manier aan te werken.
Communicatie is key!

Door mijn eigen ervaringen en opleidingen probeer ik me nog meer te verdiepen en te specialiseren om te kunnen werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest om jou nog beter te kunnen helpen!

Ben je op zoek naar, trainingsschema's op maat, voedingscoaching, iemand die jou wilt begeleiden en een coach die jou naar een hoger niveau kan tillen?
Let me know en samen gaan we er voor!

Dylan Hermans

Dylan Hermans

Bmore Fit Stevoort

Het leven bestaat uit risico’s nemen. Ik heb op 1 oktober 2017 een risico genomen wat mijn leven voorgoed veranderd heeft… Mijn hoofdberoep is politie-inspecteur. Dit sinds 2011. Ik heb altijd in Brussel gewerkt en sinds januari 2019 werk ik in de politiezone CARMA (Genk). Ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met ‘sport, fitness en healthy lifestyle’. Ik heb zoveel opleidingen gevolgd dat ik zelfs niet meer weet waar ik moet beginnen…
Ik ben sinds september 2016 bezig met ‘personal training’. Hier ben ik begonnen met vrienden en familie te begeleiden met voeding en trainingen op hun weg naar een gezonde levensstijl. Dit bij mijn thuis te Genk. Ik ben op 1 oktober 2017 officieel in bijberoep gestart (op mezelf) als Personal Trainer in de Basic-Fit club ICE te Hasselt (Luikersteenweg). Ik ben toen zelf begonnen onder een ‘head trainer’, toen werkachtig in Hasselt. Na 3 maanden twijfelde ik al om te stoppen… Het verliep niet zoals ik wou, het stond op een laag pitje. Mijn verwachtingen waren te hoog en ik wist niet of ik dit ging volhouden… Ik heb toch volgehouden en het nog een kans gegeven.
In de maand januari 2018 had ik zoveel klanten dat ik zelfs mijn slaap ervoor moest laten. Ik kon de aanvragen amper bijhouden… Ik had zelf nooit verwacht dat het zo goed zou gaan.
Vervolgens kreeg ik de kans om de club over te nemen, dit samen met een andere club (Basic-Fit Sint-Truiden). Ik heb deze kans met 2 handen gegrepen en sindsdien gaat het in stijgende lijn.

2018 is het jaar dat ik mijn eigen zaak heb opgestart: Bmore Personal Training.
Bmore: zegt het zelf al: wees meer. 2018 is voor mij het beste en tegelijkertijd ook het slechtste jaar geweest. Ik heb in maart 2018, 2 bodybuilding wedstrijden meegedaan die zowel fysiek als mentaal uitputtend waren. Hier heb ik enorm veel uit geleerd en dit zal ik altijd met me meedragen.
Op dit moment ben ik mezelf aan het voorbereiden op enerzijds een crossfit wedstrijd en anderzijds een powerlifting wedstrijd. Dit om mezelf uit te dagen.
Ondertussen bestaat Bmore Personal Training uit meer dan 15 trainers en 4 mensen die achter de schermen werken. Ik kan niet meer zeggen; personal training is mijn leven geworden! Ik heb ondertussen een groot klantenbestand waarvan ik nog geen enkele negatieve ervaring heb gehad. Het leven veranderen van mensen is waar ik voor sta. Zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Dewelke beide enorm belangrijk zijn.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te inspireren, want zij inspireren mij!!!

Ben je op zoek naar iemand die jou wilt begeleiden op weg naar een beter leven in een beter lichaam? Ik help je graag die stap nemen en je te begeleiden in jouw weg naar een gezonde levensstijl!

Schmitt Christophe

Bmore Fit Stevoort / Coaching aan huis

Hallo ik ben Christophe, 25 jaar en personal trainer!

Van kleins af aan ben ik bezig met sport en geniet ik ervan om andere mensen iets bij te leren. Ik ben een gedreven persoon en ik ben gepassionneerd door fitness, boksen en voeding. Vandaar de keuze om mijn droom achterna te gaan en te starten als personal trainer bij Bmore.

Ik ben beschikbaar voor een-op-een training maar ook een voeding- en/of trainingsschema op maat is mogelijk. Hiernaast geef ik ook bokslessen, zowel privé als in groepsverband. Er kan dus gewerkt worden aan vetverbranding, conditie maar ook aan krachtopbouw. Dit alles zal doorgaan bij Bmore te Stevoort {coming soon}. Ook trainingen aan huis zijn mogelijk !!

Voor meer info, stuur gerust een berichtje. Ik kijk er alvast naar uit, om samen uw doelen te bereiken! - STOP WISHING, START DOING -

Stefan Klinkers

Bmore Fit Stevoort

Ik ben Stefan Klinkers, reeds 15 jaar bezig met fitness. Van opleiding ben ik Bachelor lichamelijke opvoeding en biologie. Verder heb ik 17 jaar ervaring als basketbaltrainer en speel zelf ook nog basketbal. Als basketbaltrainer ben ik begonnen met het geven van specialisatietrainingen waarbij ik stabilisatie / fitness geïntegreerd heb. Ik ben zo gepassioneerd geraakt met het sportief begeleiden van mensen , dat ik me ben blijven bijscholen. Ondertussen ben ik gespecialiseerd in functionele (core) training in combinatie met HITT en blessurepreventie. Verder heb ik verschillende bijscholingen gevolgd over het gebruik van TRX, Fitball, crossfitt.
Als selectietrainer basketbal van Limburg United heh ik mogen proeven om met jonge sporters te werken , om zo te kunnen groeien als personal trainer. Bij deze trainigen kwam niet enkel baksetbal aan bod , maar ook het mentale , fysieke aspect om zo de spelers te laten groeien tot een meer complete sporter.
Ik wil de mensen inspireren om hun obstakels te overwinnen. Verder wil ik mensen helpen om meer te doen dan alleen trainen, maar hen ook op te voeden over wat hun lichaam en geest precies doormaken tijdens hun trainingsproces. Het vermogen om stabiliteit en prestaties te integreren in de programma’s is een succes voor klanten.

Jolien Sangers

Bmore Fit Stevoort

Ik ben Jolien, 20 jaar en ik ben al van kleins af aan geobsedeerd door sport. Oa. dansen, tennis, gymnastiek, judo, thaiboksen, atletiek, wakeboarden, etc. De studiekeuzes die ik heb mogen maken hadden dus ook altijd iets te maken met sport. Ik ben afgestudeerd aan de Sportschool in Hasselt en ben hierna een jaartje gaan verder studeren als Leerkracht LO en Bewegingsrecreatie. Jammer genoeg was het studeren niets voor mij en ben ik begonnen met werken. Een jaar later kwam ik terecht bij Bmore.

Mijn passie voor fitness is eigenlijk begonnen tijdens mijn depressie. Tijdens het heffen van gewichten kon ik mijn gedachten verzetten en de 24/7 fitness was hierdoor super handig. Fitness heeft me zowel mentaal als fysiek veel sterker gemaakt en heeft me uiteindelijk over mijn depressie heen geholpen.

Ik ben vooral personal trainer geworden omdat ik anderen wil helpen naar de beste versie van zichzelf. Zich gelukkig laten voelen met zijn/haar lichaam en natuurlijk om dat zelfvertrouwen wat op te krikken. Dit ga ik doen met behulp van workout schema’s maar ook met voedingsschema’s. Want ‘nutrition is key’ !

Wil jij aan de beste versie van jezelf werken? Dan help ik met alle plezier aan jouw nieuw avontuur!

Tristan Jacobs

Bmore Fit Stevoort

Hey iedereen!

Ik ben Tristan Jacobs, 23 jaar en woonachtig in Bilzen en werkend als Cipier in de gevangenis in Mechelen. Vanaf nu kan je me vinden in de Basic fit in Bilzen.
Sinds mijn 14de ben ik bezig met fitness/bodybuilding. De interesse is er gekomen doordat ik veel met mijn lichaam bezig was. Ik wilde er gespierder uitzien en was op dat moment al tervreden met een sixpack. Ik ben veel beginnen lezen via boeken, internet etc…. hoe ik gespierder kon worden. En zo kennis opgedaan over voeding en training. Dit heb ik 4 jaar op eigen houtje gedaan, daarna ben ik overgestapt naar een bodybuilding coach. Hierdoor heb ik nog meer kennis opgedaan en blijf ik bij leren. Mijn doel is om meer bodybuildingwedstrijden te gaan draaien.

Doorheen de jaren heb ik geleerd dat je nooit mag opgeven en altijd alles mogelijk is. Met de juiste mindset en doorzettingsvermogen kom je heel ver. “What doesn't kill you makes you stronger”
Graag zou ik jouw willen helpen om jouw doelen waar te maken. Dit met een aangepast schema op jouw maat. Met de goeie dosis aan motivatie gaat dit jouw zeker lukken.
Heb je interesse voor aan jouw lichaam te werken en een gezondere levenstijl aan te leren ? Aarzel dan niet en neem contact op met mij. Ik kijk er alvast naar uit !

Jamie Slingers

Jamie Slingers

Bmore Fit Stevoort

Wanneer ik 16 jaar was, kon je me vinden in de fitness.
Mijn doel was meer om meer kracht te krijgen en meer spiermassa op te bouwen, dit in combinatie met de juiste voeding.
Tot mijn 23ste spendeerde ik de meeste tijd in de gym.
Tot ik plots op Instagram een atleet Calisthenics zag doen.
Ik was volledig verkocht en bouwde onmiddellijk een Calisthenics park in mijn tuin.
Calisthenics is een sport die zich richt op fysieke training met behulp van je eigen lichaamsgewicht. Geen halters en gewichten dus: je trekt, duwt en draagt je eigen lichaam.
Gevolgen hiervan zijn sterke spieren, evenwichtsbeheersing en een atletisch lichaam.
Ik heb mijn focus dus volledig op Calisthenics gelegd en dit in combinatie met (trail)running.
Ik mag toch al zeggen dat ik een handstand, frontlever en een human flag kan.
Maar er is nog zoveel meer.
Nooit opgeven en er altijd voor blijven vechten. Dat is mijn motto.
Na meer dan 10 jaar ervaring en het behalen van mijn Certificaat ‘Physical trainer’ van NASM, sta ik klaar als Personal Trainer, om jou te helpen!
Ik wil mijn passie met jou delen al mijn kennis doorgeven.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te helpen hun doelen te verwezenlijken.
‘Together we can make it!’
Aarzel dus niet om contact met me op te nemen.
Tot snel!
Tim Vanhaeren

Tim Vanhaeren

Bmore Fit Stevoort

Heyla,
Ik ben Tim Vanhaeren (41 jaar) en ik woon in Hasselt.
Vanaf heden ben ik lid van het Bmore team.
Mij zal je kunnen vinden bij Bmore te Stevoort.
Sinds mijn 18de ben ik begonnen met fitness, waar ik een aantal jaren heel intensief mee bezig geweest ben.
Doorheen de jaren ben ik me naast fitness ook gaan bezighouden met andere sporten zoals
mountainbiken, trailrunning en obstacle running.
Om deze 3 disciplines te optimaliseren, gebruik ik fitness steeds als ondersteunende factor.
Ik heb de opleiding personal trainer in eerste instantie gevolgd om mijn eigen trainingen te verbeteren.
Om meer kennis te verwerven over het menselijk lichaam en de verschillende soorten trainingen.
Ik probeer me zoveel mogelijk te specialiseren in Functional training.
Door mijn stage ben ik in contact gekomen met Bmore personal training.
Nu is het de moment om mijn kennis toe te passen in de praktijk en je te helpen om je doel te bereiken.
Fitness is voor mij een passie, een lifestyle.
Als papa weet ik dat het niet altijd evident is om een evenwicht te vinden tussen loopbaan, gezinsleven & sport.
Dit is soms een zoektocht om de juiste balans te vinden.
Samen kunnen we een passende oplossing vinden.
Ik wil samen met jou je doelen bereiken, in een aangepast schema op maat.
Wat je doelen ook zijn. Wil je afslanken, sterker worden, spiermassa winnen, ...
Heb je interesse in functional training, spierversterkende oefeningen als mountainbiker, wil je trainen voor een obstacle run
of wil je (terug) fit worden, contact me.
Je kan me bereiken via de website of via social media.

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMORESTEVOORT

Volg ons op Instagram

@BMORESTEVOORT

Volg ons op Instagram