Op zoek naar professionele begeleiding?

PROFESSIONALS IN HUN VAK

Onze Personal Trainers

Dylan Hermans

Dylan Hermans

Basic Fit Hasselt

Het leven bestaat uit risico’s nemen. Ik heb op 1 oktober 2017 een risico genomen wat mijn leven voorgoed veranderd heeft… Mijn hoofdberoep is politie-inspecteur. Dit sinds 2011. Ik heb altijd in Brussel gewerkt en sinds januari 2019 werk ik in de politiezone CARMA (Genk). Ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met ‘sport, fitness en healthy lifestyle’. Ik heb zoveel opleidingen gevolgd dat ik zelfs niet meer weet waar ik moet beginnen…
Ik ben sinds september 2016 bezig met ‘personal training’. Hier ben ik begonnen met vrienden en familie te begeleiden met voeding en trainingen op hun weg naar een gezonde levensstijl. Dit bij mijn thuis te Genk. Ik ben op 1 oktober 2017 officieel in bijberoep gestart (op mezelf) als Personal Trainer in de Basic-Fit club ICE te Hasselt (Luikersteenweg). Ik ben toen zelf begonnen onder een ‘head trainer’, toen werkachtig in Hasselt. Na 3 maanden twijfelde ik al om te stoppen… Het verliep niet zoals ik wou, het stond op een laag pitje. Mijn verwachtingen waren te hoog en ik wist niet of ik dit ging volhouden… Ik heb toch volgehouden en het nog een kans gegeven.

In de maand januari 2018 had ik zoveel klanten dat ik zelfs mijn slaap ervoor moest laten. Ik kon de aanvragen amper bijhouden… Ik had zelf nooit verwacht dat het zo goed zou gaan.
Vervolgens kreeg ik de kans om de club over te nemen, dit samen met een andere club (Basic-Fit Sint-Truiden). Ik heb deze kans met 2 handen gegrepen en sindsdien gaat het in stijgende lijn.

2018 is het jaar dat ik mijn eigen zaak heb opgestart: Bmore Personal Training.
Bmore: zegt het zelf al: wees meer. 2018 is voor mij het beste en tegelijkertijd ook het slechtste jaar geweest. Ik heb in maart 2018, 2 bodybuilding wedstrijden meegedaan die zowel fysiek als mentaal uitputtend waren. Hier heb ik enorm veel uit geleerd en dit zal ik altijd met me meedragen.
Op dit moment ben ik mezelf aan het voorbereiden op enerzijds een crossfit wedstrijd en anderzijds een powerlifting wedstrijd. Dit om mezelf uit te dagen.
Ondertussen bestaat Bmore Personal Training uit meer dan 15 trainers en 4 mensen die achter de schermen werken. Ik kan niet meer zeggen; personal training is mijn leven geworden! Ik heb ondertussen een groot klantenbestand waarvan ik nog geen enkele negatieve ervaring heb gehad. Het leven veranderen van mensen is waar ik voor sta. Zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Dewelke beide enorm belangrijk zijn.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te inspireren, want zij inspireren mij!!!

Ben je op zoek naar iemand die jou wilt begeleiden op weg naar een beter leven in een beter lichaam? Ik help je graag die stap nemen en je te begeleiden in jouw weg naar een gezonde levensstijl!

Joeri Berckmans

Basic Fit Heusden-Zolder

Mijn naam is Berckmans Joeri, Personal Trainer in de Basic-Fit te Heusden-zolder.
Sporten, motiveren, presteren en het verleggen van grenzen fascineert mij al jaren. Met name door deze interesse ben ik gaan werken als beroepsmilitair en nu als personal trainer. Als onderofficier binnen het Belgisch leger heb ik 6 jaar opleiding gegeven en mensen moeten motiveren om tijdens zware (arctische, tropische en oorlog) omstandigheden het beste uit zich naar boven te halen zowel mentaal als fysiek.
Tijdens mijn opdracht in Libanon en meerdere cursussen (ook in het buitenland ) heb ik ervaren hoe het lichaam reageert op stress, te kort of gebrek aan (gezonde) voeding, uitputting en andere extremen. Deze kennis en ervaringen verwerf ik in mijn trainingen waardoor het een unieke methode is geworden.
Mijn passie is het coachen, begeleiden en motiveren om zo het beste uit jezelf te halen en hierdoor doelstellingen te realiseren.

Op zoek naar een trainer die doelgericht met jou aan de slag wilt gaan? Dan kan ik misschien wel iets voor jou betekenen als personal trainer. Door mijn motivatie haal ik het uiterste uit de klant zodat je uiteindelijk weer fit door het leven kan gaan.

Renée van der Rijst

Basic Fit Bilzen & Hasselt

Hey!
Ik ben Renee Van der Rijst, ik ben van Nederlandse afkomst en Personal Trainer in Basic-Fit Bilzen. In hoofdberoep ben ik professioneel danseres. Je kan mij terugvinden op de grootste feestjes zoals tomorrowland, versuz. Zowel binnen- als buitenland. Alsook ben ik styliste en make-up artist.

Ik ben van kinds af aan bezig met sport. Van mijn 4 jaar ben ik bezig geweest met ballet, dit tot mijn 12. Hierna heb ik op de sportschool CIOS gezeten in Sittard. Rond mijn 18 e ben ik begonnen met verschillende vechtsporten zoals boksen en mix martial arts.

Ik ben sinds mijn 18 e ook altijd al bezig geweest met fitness en gezond levensstijl. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds met volle passie mee bezig.

Op mijn 21 e kamp ik al met persoonlijke gezondheidsproblemen waaronder 2 hernia’s. Ik heb dan ook meerdere operaties gehad.

Tot op de dag van vandaag zit ik nog elke dag in de gym. Ik geloof dat waar een wil is, is een weg. Iedereen moet de kans krijgen om te groeien, zowel fysiek als mentaal! En ik ben er om jou te helpen!

Ik ben nu vooral bezig met functional training en groepstraining. Ik focus mij het meest op het hebben van een goed gevoel bij het sporten! Iedereen is anders en heeft andere noden, hier probeer ik op in te spelen. Ik ga zelf nog op podium stappen om mijn eerste fitness wedstrijd te doen.

Geoffrey Maes

Basic Fit Diepenbeek

Hallo!

Mijn naam is Maes Geoffrey, ik ben 25 jaar oud, werk bij Defensie sinds 2012 en afkomstig uit Zonhoven. Vanaf 1 September 2019 zal ik deel uitmaken van het Bmore-team, en zal je me kunnen vinden in de Basic-Fit in Diepenbeek.

Op zesjarige leeftijd zette ik mijn eerste stappen in sport in het judo. Vanwege mijn hard werk en een droom om ooit een olympische atleet te zijn, heb ik de kans gehad om dit op topsportniveau te kunnen doen gedurende mijn middelbare school. Op 18 jarige leeftijd kreeg ik echter te maken met verschillende fysieke kwalen, waarna ik besloten heb om te stoppen met topsport judo en me te focussen op mijn andere passie, fitness.

Ik fitness reeds sinds ik 14 jaar was, en vanwege mijn passie voor de sport, doe ik sinds 5 jaar ook aan wedstrijdbodybuilding in “Men’s Physique”. Elke dag werk ik hard om me te blijven verbeteren en ontwikkelen, zowel in de gym als erbuiten, om zo te groeien als persoon en al mijn doelen die ik voor mezelf heb opgesteld te behalen.

Als er iets is wat ik geleerd heb in mijn leven als topsporter, bodybuilder en militair, is dat je met hard werk, discipline, een can-do attitude en de juiste mindset alles kan bereiken wat je wil.

Als Personal Trainer zou ik jou hier heel graag mee willen helpen. Door middel van de juiste motivatie, een aangepast schema op jouw maat, en de nodige discipline en werklust, ben ik er zeker van dat ook jij alles kan bereiken wat je wil!

Dus, wil jij je eigen leven in handen nemen, werken aan je gezondheid en een beter en fitter leven leiden? Aarzel dan niet langer en spreek me aan in de club of neem contact met me op! It’s never too late to start making changes.

Thierry Vandermeeren

Thierry Vandermeeren

Bmore Fit Stevoort

Ik ben Thierry, 26 jaar, afkomstig uit Hasselt en voetballer bij RC Hades.
Carpe Diem is mijn motto en als dat kan in een gezond lichaam en een gezonde geest is dat nog zoveel makkelijker!

Mijn doel is om samen te werken met jou aan een nieuwe gezonde levensstijl. Geen oplossing voor even, maar voor het leven!
Dit doe ik door te luisteren naar jou, wat je wilt bereiken en hier samen op een persoonlijke manier aan te werken.
Communicatie is key!

Door mijn eigen ervaringen en opleidingen probeer ik me nog meer te verdiepen en te specialiseren om te kunnen werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest om jou nog beter te kunnen helpen!

Ben je op zoek naar, trainingsschema's op maat, voedingscoaching, iemand die jou wilt begeleiden en een coach die jou naar een hoger niveau kan tillen?
Let me know en samen gaan we er voor!

Jamie Slingers

Jamie Slingers

Bmore Fit Stevoort

Wanneer ik 16 jaar was, kon je me vinden in de fitness.
Mijn doel was meer om meer kracht te krijgen en meer spiermassa op te bouwen, dit in combinatie met de juiste voeding.
Tot mijn 23ste spendeerde ik de meeste tijd in de gym.

Tot ik plots op Instagram een atleet Calisthenics zag doen.
Ik was volledig verkocht en bouwde onmiddellijk een Calisthenics park in mijn tuin.
Calisthenics is een sport die zich richt op fysieke training met behulp van je eigen lichaamsgewicht. Geen halters en gewichten dus: je trekt, duwt en draagt je eigen lichaam.
Gevolgen hiervan zijn sterke spieren, evenwichtsbeheersing en een atletisch lichaam.
Ik heb mijn focus dus volledig op Calisthenics gelegd en dit in combinatie met (trail)running.
Ik mag toch al zeggen dat ik een handstand, frontlever en een human flag kan.
Maar er is nog zoveel meer.
Nooit opgeven en er altijd voor blijven vechten. Dat is mijn motto.
Na meer dan 10 jaar ervaring en het behalen van mijn Certificaat ‘Physical trainer’ van NASM, sta ik klaar als Personal Trainer, om jou te helpen!
Ik wil mijn passie met jou delen al mijn kennis doorgeven.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te helpen hun doelen te verwezenlijken.
‘Together we can make it!’
Aarzel dus niet om contact met me op te nemen.
Tot snel!

Dieter Vandereyd

Basic Fit Genk Hasseltweg

Ik ben Dieter vandereyd.
Ben 6 jaar geleden begonnen aan mijn doel en droom en dat was het Wereldkampioenschap bereiken in de wereld van "Calisthenics" een sport waar je de kracht moet creëren om alles met je eigen lichaamsgewicht te controleren. Met een juiste mindset en volharding ben ik in 2018 Belgische kampioen geworden en heb zo mijn ticket kunnen bemachtigen naar het WK in Rusland.
Ik ben gespecialiseerd in extreme statische houdingen zoals; human flag, handstand, full planche, front en back- lever . (+variaties).
Ook alle dynamische bewegingen.
Uiteraard hoort hier ook de juiste vorm van motivatie en kennis bij en dit zit allemaal in 1 pakket 🤘🏼💯
Mijn moto: Quitters never win, Winners never quit!

Jordi Willems

Basic Fit Bilzen

Hallo, mijn naam is Jordi Willems, 23 jaar en afkomstig uit Hasselt.
Met trots mag ik meedelen dat ik vanaf 1 december 2019 deel zal uitmaken van het Bmore-team in Basic Fit Bilzen.
Al sinds ik klein was stond sporten bij mij op nummer 1. Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met voetbal. Door een noodgedwongen operatie op mijn 18de kwam ik in een lange revalidatieperiode terecht en heb ik de passie in een andere sport gevonden, namelijk fitness.

Toen ik 19 jaar was heb ik besloten om te stoppen met voetballen en mij 100% op fitness (bodybuilding) te focussen. Vervolgens ben ik cursussen gaan volgen om mijn kennis te vergroten.
Ik ben dan ook enorm blij dat ik van mijn passie mijn beroep kan maken zodat ik mensen kan helpen hun doelen te bereiken en mijn kennis kan overdragen.
Mijn grootste kracht is dat ik nooit opgeef, als je echt iets wilt bereiken is dit zeker mogelijk met de juiste begeleiding!

Aarzel zeker niet om mij te contacteren of in de club aan te spreken zodat wij samen aan jouw doel kunnen werken.
Hopelijk tot snel!

Roy Pennemans

Basic Fit Hasselt

Fitness is uitgegroeid tot één van de populairste sporten ter wereld. Dit komt omdat iedereen kan deelnemen aan deze sport. Het is geschikt voor zowel jong als oud. Iedereen die de sport “fitness” wil beoefenen kan dit op zijn eigen niveau en op zijn eigen tempo! Er bestaan ook veel verschillende manieren om aan fitness deel te nemen. Zo kan je uit een breed assortiment kiezen zoals krachttraining, cardiotraining, groepslessen, crossfit en nog veel meer.

Net omdat fitness zo een ruim begrip is en een groot assortiment aan oefeningen aanbied is het soms moeilijk om de juiste informatie te verzamelen. Er worden nog steeds veel fouten gemaakt tijdens de uitvoering van een oefening. Een foutieve uitvoering kan ervoor zorgen dat de sporter geblesseerd kan geraken. Anderzijds kan een foutieve houding er ook voor zorgen dat de sporter de spieren niet op een juiste manier aanspreekt waardoor het doel niet behaald zal worden. Dit kan dan weer leiden tot demotivatie en eventueel het stopzetten van de fysieke activiteit.

Vandaar dat wij een online fitness platform willen ontwikkelen waarin wij alle correcte informatie van krachttraining bundelen. Sien heeft zich bezig gehouden met het verzamelen van de informatie over de vaste toestellen. Roy heeft zich bezig gehouden met het bundelen van de correcte informatie over de losse gewichten. Het is de bedoeling dat de sporter op een verantwoorde manier kan deelnemen aan fitness!

Jolien Sangers

Online coaching

Ik ben Jolien, 20 jaar en ik ben al van kleins af aan geobsedeerd door sport. Oa. dansen, tennis, gymnastiek, judo, thaiboksen, atletiek, wakeboarden, etc. De studiekeuzes die ik heb mogen maken hadden dus ook altijd iets te maken met sport. Ik ben afgestudeerd aan de Sportschool in Hasselt en ben hierna een jaartje gaan verder studeren als Leerkracht LO en Bewegingsrecreatie. Jammer genoeg was het studeren niets voor mij en ben ik begonnen met werken. Een jaar later kwam ik terecht bij Bmore.

Mijn passie voor fitness is eigenlijk begonnen tijdens mijn depressie. Tijdens het heffen van gewichten kon ik mijn gedachten verzetten en de 24/7 fitness was hierdoor super handig. Fitness heeft me zowel mentaal als fysiek veel sterker gemaakt en heeft me uiteindelijk over mijn depressie heen geholpen.

Ik ben vooral personal trainer geworden omdat ik anderen wil helpen naar de beste versie van zichzelf. Zich gelukkig laten voelen met zijn/haar lichaam en natuurlijk om dat zelfvertrouwen wat op te krikken. Dit ga ik doen met behulp van workout schema’s maar ook met voedingsschema’s. Want ‘nutrition is key’ !

Wil jij aan de beste versie van jezelf werken? Dan help ik met alle plezier aan jouw nieuw avontuur!

Robin Schraeyen

Basic Fit Tongeren

Als 40-er vind ik het zelf belangrijk regelmatig te sporten.
Als (stief)ouder begrijp ik ook dat tijd maken voor sport heel moeilijk kan zijn.
Maar het is belangrijk om voor je lichaam te zorgen, ook al heb je kinderen.
Een ouder die fysiek mee kan spelen met de kinderen zorgt voor een betere band en een betere gezondheid ook op latere leeftijd.
Ouders zijn een voorbeeld voor kinderen, dus als ouders sporten, dan gaan de kinderen dat ook (sneller) doen.
Ikzelf doe al meer dan 15 jaar fitness , ik ben al verschillende jaren crossfit (functionele fitness) coach en ik heb een half jaar thai-boksen gedaan. Door de interesse van het kickboksen doe ik nog regelmatig bokszak-trainingen. In mijn jeugdjaren deed ik voetbal
Of je nu beginner bent of een gevorderde sporter, alle oefeningen zijn aanpasbaar.
Ik vind het boeiend om oplossingen te zoeken zodat iedereen kan sporten.
Sporten moet ook leuk blijven, voldoende passie en motivatie is nodig, maar een (flauw) grapje af en toe hoort er bij. Ik varieer graag tussen toestellen en losse gewichten, ik zorg graag voor een goeie uitdaging. Samen overleggen we hoe de lessen er gaan uitzien, wat mogelijk is door het niveau, blessures en wat de eisen zijn.

We gaan er gewoon 100% voor!

Karo Vertessen

Basic Fit Tessenderlo

Hi! Ik ben Karo Vertessen, 21 jaar en woonachtig te Balen.
Sinds zeer jonge leeftijd ben ik al een gedreven sporter, tot mijn 12 heb ik competitie zwemmen en BMX gedaan. Hierna heb ik de keuze gemaakt om mij 100% te focussen op BMX. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds mijn grote passie en neem ik nog elk jaar deel aan nationaal en internationale competities!
Sport is een passie waar ik dagelijks mee bezig ben en dit wil ik graag delen en doorgeven aan andere, daarom wou ik graag iets in de sportrichting gaan studeren. In Januari 2019 ben ik gestart met de opleiding ‘personal trainer & sportverzorger’ en dit heb ik met succes afgerond!
Mijn missie is om samen jouw doelen te behalen, met de nodige fun factor! Mensen helpen en bewust maken over de gezondheid en beweging van het lichaam is waar ik naar streef. Van beginnende sporter tot topsporter, iedereen zal ik even graag helpen!

Chris Smolders

Basic Fit Sint-Truiden

Hallo, mijn naam is Chris Smolders.
Ik ben 28 jaar en afkomstig uit Wellen.
Ik ben jouw personal trainer in Basic-fit Sint-Truiden.
Sinds jonge leeftijd ben ik altijd veel bezig geweest met verschillende sporten maar voetbal was toen mijn grootste passie.
Op mijn 18de ben ik dit beginnen combineren met fitness om meer kracht en volume bij te komen en ook om zelfzekerder in het leven te staan.
Fitness werd voor mij al snel een verslaving waardoor ik er sindsdien dagelijks mee bezig ben.
Sporten is niet alleen een passie maar is mijn levensstijl geworden.

Ondertussen train ik al bijna 10 jaar en heb ik hierdoor heel wat praktijkervaring opgebouwd. Omdat ik mijn kennis nog meer wil verruimen school ik me regelmatig bij.

Wil jij jouw levenstijl verbeteren?
Of wil jij jouw persoonlijke doelen behalen en je daardoor zelfzekerder voelen?
Dan kan jij bij mij terecht!

Liebens Sien

Basic Fit Tongeren

Hallo

Ik ben Sien Liebens, 20 jaar en woon in Hoeselt. Als kind was ik al heel erg actief in de sportwereld. Vanaf 5 jaar in de turnwereld. Turnen was en is nog steeds een passie voor mij. Deze sport heb ik dan ook 13 jaar lang uitgeoefend. Sinds januari 2019 ben ik aan de slag gegaan als turn lesgeefster bij Turnkring Bilzen om mijn kennis door te geven aan kinderen.

Op 11 jarige leeftijd ben ik gestart met voetbal. Hier keek ik heel erg naar uit. Tot op heden doe ik nog steeds voetbal in eerste provinciale . Dit met heel veel plezier en passie. Ik heb enkele jaren de sporten voetbal en turnen gecombineerd. Wegens tijdsgebrek heb ik moeten kiezen en uiteindelijk toch voor voetbal gekozen. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Mijn middelbare studies bracht ik door op de sportschool in Hasselt. Met de keuzesport turnen. Zo kon ik toch mijn beide passies blijven combineren.

Sinds juni ben ik afgestudeerd als leerkracht lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, fitter worden en functioneel trainen. Ik ben reeds 2 jaar actief bezig in de fitness. Dagelijks houd ik me bezig met het onderhouden van mijn eigen lichaam. Daardoor ben ik zelf fitter en slanker geworden dan enkele jaren geleden. Ik weet dus als de beste dat als je ergens voor werkt dit zeker en vast ook beloond zal worden. Met de juiste ingesteldheid kan jij je doelen bereiken. Ik kijk er naar uit om samen met jou een schema op maat op te stellen zodat we een goed resultaat zullen bekomen.

Jarno Deville

Basic-Fit Sint-Truiden

Hallo! Mijn naam is Jarno, ik ben 24 jaar en woon in Oplinter naast Tienen. Sport is al heel mijn leven een belangrijke factor geweest. Ik ben sinds mijn jeugd al actief bezig met verschillende sporten, van zwemmer tot voetballer bij mijn lokale club, later ben ik ook met fitness en krachttraining begonnen. In die laatste sportdiscipline heb ik mijn passie gevonden, 4 jaar geleden heb ik mij laten overtuigen door vrienden om ook een abonnement in de lokale sportschool te nemen. Eerst was ik sceptisch omdat ik me geïntimideerd voelde door de mensen die al langere tijd met fitness bezig waren, maar eens dat ik zelf resultaten zag van mijn trainingen was ik meteen verkocht.
Na 4 jaar zelf te trainen heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Daarom heb ik ervoor gekozen om te starten als Personal Coach en hiervoor een cursus te gaan volgen. Nu ik hiervoor geslaagd ben wil ik mij blijven bijscholen en deze kennis en mijn eigen ervaring gebruiken om mensen te helpen met hun persoonlijke doelen! Denk jij er aan om ook te starten met fitness en je levensstijl te veranderen maar je weet niet juist hoe? Of ben je zelf al aan het trainen en wil je graag jezelf naar een hoger niveau tillen? Dan kan je altijd mij terecht voor de juiste begeleiding of schema's!

Joris Wesley

Basic Fit Heusden-Zolder

Ik ben wesley joris, ik ben 23 jaar en ben sinds 1 april 2020 personal trainer geworden bij Bmore Personal Training.

ikzelf heb eerst een zwemcarrière achter de rug van ongeveer 15 jaar, ik heb in deze periode zowel nationaal als internationaal gezwommen. Na deze lange periode van eindeloos baantjes zwemmen heb ik mezelf op het crossfit en fitness gebeuren gestort. Ik ben dus al heel mijn leven met sporten bezig, ik doe dit super graag en het is ook een van mijn grootste bezigheden. Ik ben dagelijks wel te vinden in de box of thuis in de garage om te trainen. Ik ben het type persoon dat niet stil kan zitten. voor de rest buiten sporten ben ik ook vrijwillige brandweerman in Leopoldsburg. en werk ik als redder in het zwembad van pelt.

ik help je graag verder met al je vragen! wil je weten hoe je een oefening moet uitvoeren? of misschien een training schema helemaal op jou maat? aarzel niet om me in de basic-fit aan te spreken of me een berichtje te sturen op social media!

Schmitt Christophe

Bmore Fit Stevoort & Coaching aan huis

Hallo ik ben Christophe, 25 jaar en personal trainer!

Van kleins af aan ben ik bezig met sport en geniet ik ervan om andere mensen iets bij te leren. Ik ben een gedreven persoon en ik ben gepassionneerd door fitness, boksen en voeding. Vandaar de keuze om mijn droom achterna te gaan en te starten als personal trainer bij Bmore.

Ik ben beschikbaar voor een-op-een training maar ook een voeding- en/of trainingsschema op maat is mogelijk. Hiernaast geef ik ook bokslessen, zowel privé als in groepsverband. Er kan dus gewerkt worden aan vetverbranding, conditie maar ook aan krachtopbouw. Dit alles zal doorgaan bij Bmore te Stevoort {coming soon}. Ook trainingen aan huis zijn mogelijk !!

Voor meer info, stuur gerust een berichtje. Ik kijk er alvast naar uit, om samen uw doelen te bereiken! - STOP WISHING, START DOING -

Tim Vanhaeren

Tim Vanhaeren

Bmore Fit Stevoort

Heyla,
Ik ben Tim Vanhaeren (41 jaar) en ik woon in Hasselt.
Vanaf heden ben ik lid van het Bmore team.
Mij zal je kunnen vinden bij Bmore te Stevoort.
Sinds mijn 18de ben ik begonnen met fitness, waar ik een aantal jaren heel intensief mee bezig geweest ben.
Doorheen de jaren ben ik me naast fitness ook gaan bezighouden met andere sporten zoals
mountainbiken, trailrunning en obstacle running.
Om deze 3 disciplines te optimaliseren, gebruik ik fitness steeds als ondersteunende factor.
Ik heb de opleiding personal trainer in eerste instantie gevolgd om mijn eigen trainingen te verbeteren.
Om meer kennis te verwerven over het menselijk lichaam en de verschillende soorten trainingen.
Ik probeer me zoveel mogelijk te specialiseren in Functional training.
Door mijn stage ben ik in contact gekomen met Bmore personal training.
Nu is het de moment om mijn kennis toe te passen in de praktijk en je te helpen om je doel te bereiken.
Fitness is voor mij een passie, een lifestyle.
Als papa weet ik dat het niet altijd evident is om een evenwicht te vinden tussen loopbaan, gezinsleven & sport.
Dit is soms een zoektocht om de juiste balans te vinden.
Samen kunnen we een passende oplossing vinden.

Ik wil samen met jou je doelen bereiken, in een aangepast schema op maat.
Wat je doelen ook zijn. Wil je afslanken, sterker worden, spiermassa winnen, ...
Heb je interesse in functional training, spierversterkende oefeningen als mountainbiker, wil je trainen voor een obstacle run
of wil je (terug) fit worden, contact me.
Je kan me bereiken via de website of via social media.

Stefan Klinkers

Online Coach & Bmore Fit Stevoort

Ik ben Stefan Klinkers, reeds 15 jaar bezig met fitness. Van opleiding ben ik Bachelor lichamelijke opvoeding en biologie. Verder heb ik 17 jaar ervaring als basketbaltrainer en speel zelf ook nog basketbal. Als basketbaltrainer ben ik begonnen met het geven van specialisatietrainingen waarbij ik stabilisatie / fitness geïntegreerd heb. Ik ben zo gepassioneerd geraakt met het sportief begeleiden van mensen , dat ik me ben blijven bijscholen. Ondertussen ben ik gespecialiseerd in functionele (core) training in combinatie met HITT en blessurepreventie. Verder heb ik verschillende bijscholingen gevolgd over het gebruik van TRX, Fitball, crossfitt.
Als selectietrainer basketbal van Limburg United heh ik mogen proeven om met jonge sporters te werken , om zo te kunnen groeien als personal trainer. Bij deze trainigen kwam niet enkel baksetbal aan bod , maar ook het mentale , fysieke aspect om zo de spelers te laten groeien tot een meer complete sporter.
Ik wil de mensen inspireren om hun obstakels te overwinnen. Verder wil ik mensen helpen om meer te doen dan alleen trainen, maar hen ook op te voeden over wat hun lichaam en geest precies doormaken tijdens hun trainingsproces. Het vermogen om stabiliteit en prestaties te integreren in de programma’s is een succes voor klanten.

Bram Vanhees

Online coaching & Kinesist

Mijn naam is Bram Vanhees, sportkinesitherapeut bij IMPULS Kinesitherapie. Ik werk samen met Bmore personaltraining als online coach met een specialisatie in sportbegeleiding en blessurepreventie training. Ik ben gepassioneerd door sport en speel al meer dan 20 jaar basketbal. In het tussenseizoen houd ik mij vooral bezig met joggen, fietsen en functional training.
Als kinesitherapeut zie ik veel sporters van verschillende disciplines met overbelastingsletsels als gevolg van verkeerd of overmatig trainen. Iedere sport heeft specifieke vereisten. Voetballers belasten hun lichaam anders dan lange afstandslopers of wielrenners. Vandaar dat een specifieke aanpak belangrijk is. Als je als recreatieve of competitieve sporter bepaalde doelstellingen wilt bereiken, is het steeds belangrijk om je sport specifieke training te combineren met blessurepreventieve oefeningen. Dit om je training optimaal te laten renderen.
Om te kunnen presteren moet je lichaam enerzijds sterk zijn en anderzijds de vrijheid hebben correct te kunnen bewegen. Zelf geloof ik sterk in een aanpak waarbij we eerst focussen op mobiliteit en bewegingscontrole ( core stability ). Daarna werken we aan het versterken van je lichaam. Altijd in functie van jouw sport.
Toen ik 21 jaar was, heb ik een vervelende blessure gehad waardoor ik bijna ben moeten stoppen met basketballen. Maar door de juiste oefeningen en veel geduld speel ik nu 6 jaar later nog steeds competitief basketbal. Mijn doelstelling is om sporters te begeleiden en het risico op blessures te beperken, zodat we ten volle van onze sport kunnen genieten en jij je potentieel maximaal kan benutten.
Vragen? Aarzel niet en stuur gerust een mailtje.

Tulleners Laurens

Basic Fit Tessenderlo

Hallo!

Ik ben Laurens Tulleners, sinds April 2020 actief als Personal Trainer bij Bmore.
Zelf ben ik 5jaar actief in de fitness industrie en heb ik gaandeweg de nodige kennis en ervaring opgedaan om anderen te begeleiden in het behalen van hun doelen.

Mijn hobby werd mijn passie, mijn passie werd mijn beroep. Ik geniet ervan om anderen te helpen met het verbeteren van hun levensstijl en hen fysiek en mentaal naar een hoger niveau te tillen. Ik geloof dat iedereen het recht heeft op een goede gezondheid en gelukkig te zijn met zichzelf, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Het is belangrijk dat op weg naar je nieuwe gezonde levensstijl, je juist en correct begeleid wordt.
Afvallen, spiermassa kweken, explosiever worden, ... Wat je doel ook mag zijn, ik zorg voor een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema zodat jij alle middelen hebt om je doel te behalen. Daarbovenop is ook nog 1 on 1 coaching mogelijk om jouw prestaties tot het uiterste te drijven en je resultaten te garanderen.

Kortom, ik sta klaar om jou naar een hoger niveau te tillen!

Hanne Wendelen Online Coach

Hanne Wendelen

Online Coach

Ik ben Hanne, online coach bij Bmore personal training.
Als hoofdberoep werk ik bij de federale politie als politie-inspecteur.
Ik geloof steevast in balans, meer bepaald: een gezonde levensstijl met plaats om te genieten! Gezondheid staat bij mij centraal.

In mijn kind-en tienerjaren heb ik verschillende sporten beoefend zoals zwemmen, tennis, paardrijden, thai-en kickboks. Op een bepaalde moment was sporten echter geen prioriteit meer voor mij. Regelmatig op stap gaan en lekker vettig eten was dat wel. Dit ten koste van mijn conditie, gemoedstoestand, gezondheid en fysiek voorkomen.

Ongeveer 6 jaar geleden, voor de start van de politieopleiding is mijn passie voor fitness ontstaan. Het besef dat ik zorg moest dragen voor mijn lichaam kwam ineens hard binnen. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in fitness en voeding tot op de dag van vandaag.

Wil jij graag het roer omgooien naar een fit en gezond leven of heb je al fitness ervaring maar heb je nood aan een aangepast trainings-en voedingsschema? Dan sta ik klaar om jou te helpen en je doelstellingen te behalen. Geen enkel doel is onhaalbaar!

Twijfel niet en neem contact met mij op voor meer informatie. Dit kan via de website of via sociale media.
-Love yourself enough to live a healthy lifestyle-

Tristan Jacobs

Bmore Stevoort

Hey iedereen!

Ik ben Tristan Jacobs, 23 jaar en woonachtig in Bilzen en werkend als Cipier in de gevangenis in Mechelen. Vanaf nu kan je me vinden in de Basic fit in Bilzen.
Sinds mijn 14de ben ik bezig met fitness/bodybuilding. De interesse is er gekomen doordat ik veel met mijn lichaam bezig was. Ik wilde er gespierder uitzien en was op dat moment al tervreden met een sixpack. Ik ben veel beginnen lezen via boeken, internet etc…. hoe ik gespierder kon worden. En zo kennis opgedaan over voeding en training. Dit heb ik 4 jaar op eigen houtje gedaan, daarna ben ik overgestapt naar een bodybuilding coach. Hierdoor heb ik nog meer kennis opgedaan en blijf ik bij leren. Mijn doel is om meer bodybuildingwedstrijden te gaan draaien.

Doorheen de jaren heb ik geleerd dat je nooit mag opgeven en altijd alles mogelijk is. Met de juiste mindset en doorzettingsvermogen kom je heel ver. “What doesn't kill you makes you stronger”
Graag zou ik jouw willen helpen om jouw doelen waar te maken. Dit met een aangepast schema op jouw maat. Met de goeie dosis aan motivatie gaat dit jouw zeker lukken.
Heb je interesse voor aan jouw lichaam te werken en een gezondere levenstijl aan te leren ? Aarzel dan niet en neem contact op met mij. Ik kijk er alvast naar uit !

Yassine Masbahi

Yassine Masbahi

Online Coach

Hey, ik ben Yassine. 25jaar en kom uit Opoeteren. Zelf ben ik van kleinsaf aan met sport bezig o.a. judo, taekwondo, zwemmen en voetbal. Dus je kan wel zeggen dat ik zeer sportief ben. Vanaf mijn 23ste heb ik besloten om een stap richting de gym zetten omdat ik nogal heel skinny was dus ik wilde progressie zien! Uiteindelijk heeft dit mij enorm veel gedaan en ben ik gezonder gaan eten en zag ik al gauw progressie. Ik behaalde ook mijn diploma Centrale Verwarming maar ik zag het niet zitten om er verder mee te gaan dus besloot ik om van de fitness wat ik liefheb tot om te gaannaar Personal Trainer. Al gauw kreeg ik vele vragen omtrent voeding en training dus besloot ik ook om een opleiding te gaan volgen als Personal Trainer! Tot op de dag van vandaag ben ik enorm gelukkig dat ik deze stap te hebben gezet. Mensen motiveren en helpen naar hun doel! Wil jij dat ik je begeleid in het afvallen, bijkomen, sterker en gezonder te worden? Aarzel niet en contacteer me zodat ik je kan helpen met voeding en trainingsschema op maat! Let’s Go. Groetjes Yassine

Nancy Rybczynski

Basic Fit Tessenderlo

Preventieve gezondheidszorg vind ik heel belangrijk. Het belangrijkste is dat mensen plezier beleven aan hun sport en dat ze de keuze om gezonder te gaan leven genomen hebben.
Sander Buelens

Sander Buelens

Basic Fit Diepenbeek

Mijn naam is Sander Buelens, personal trainer te Diepenbeek. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met atletiek, dit ben ik blijven doen tot mijn 16de. Atletiek ben ik dan gaan combineren met fitness waarin ik mijn passie heb gevonden. Vanzelfsprekend wou ik dan ook van mijn passie mijn beroep maken en ben ik voor fitnessinstructeur gegaan, hier vond ik niet de voldoening waardoor ik nog een stap verder wou gaan en zo als personal trainer ben gestart.

Mijn conclusie is dan ook dat het voor niemand een marteling zou moeten zijn om hun doel te behalen. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat de weg om je doel te behalen vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Ik streef dan ook naar progressie bij de klant wat zowel u als mij een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten met hun training en gezonde levensstijl die haalbaar en combineerbaar is. Als een volledig gekwalificeerde Personal trainer die zich constant laat bijscholen en opleidingen moet volgen. Geloof ik sterk in de positieve voordelen van fitness op alle vlakken. Ben je klaar voor verandering? Zullen wij samen zorgen voor een betere toekomst? Neem contact met me op voor meer informatie.

Victor Lehaen

Basic-Fit Peer

Ik ben Victor, 23 jaar en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding. Vanaf heden maak ik deel uit van het Bmore team in Peer.
Al van kinds af aan ben ik gebeten door sport en speel al sinds jonge leeftijd handbal. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan actieve reizen.

Zelf ben ik reeds 3 jaar bezig met krachttraining, specifiek gericht naar handbal. Het is door mijn opleiding en ervaring met Personal Training in functie van mijn sport dat ik de smaak te pakken heb gekregen. Hierdoor groeide mijn interesse om zelf mensen te gaan helpen met het bereiken van hun doelen(afvallen, fitter worden, plezier vinden in sporten,...) alsook mijn interesse naar sportspecifieke oefeningen.

Wil jij komen trainen omdat je het zelf wilt en niet omdat het moet? Wil jij samen op zoek gaan naar een oplossing op maat voor jouw doelstellingen? Dat kan! Dit in Basic-Fit Peer, aan huis of online. Aarzel niet om mij te contacteren.

Anne hurkens

Basic-Fit Peer

Heyhey!

Mijn naam is Anne Hurkens, en met trots kan ik zeggen dat ik deel uitmaak van het B-more team! Mij kan je vinden in Basic-Fit Peer.

In 2015 ben ik zelf begonnen met fitnessen, het eerste jaar deed ik alleen cardio en wat buikspieroefeningen. Maar al snel merkte ik dat dit voor mij te eentonig begon te worden. Ik ondervond dat er voor mij meer in zat en ik er ook meer uit wou halen. Omwille van deze reden ben ik begonnen met krachttraining. Dit doe ik oprecht echt graag en zag er al heel snel vooruitgang in. Voor mij is het ook echt een uitlaatklep! Vanaf een bepaald moment vroegen steeds meer mensen mij of ik ook trainings- en/of voedingsschema’s maakte. Maar helaas was mijn kennis daarin te beperkt.

Ik merkte dat ik nog meer wou. Ikwou mijn passie delen met mensen, mensen motiveren en mensen helpen naar een gezondere levensstijl. Dit was (en is) voor mij een droom. Een droom die ik wou (en wil) nastreven.
Om mijn droom te kunnen waarmaken ben ik opzoek gegaan naar een opleiding als Personal trainer, en deze heb ik met succes voltooid. Heb mijn diploma Personal trainer behaald.

Ik wil graag mijn passie met jullie delen. Samen werken aan een gezondere levensstijl waarin gezonde voeding en beweging centraal staan!
Ik ben er helemaal klaar voor om jou te helpen en te motiveren, en zo jou doelen samen te kunnen waarmaken!

Ben je er klaar voor?
Of heb je toch nog vragen?
Twijfel dan zeker niet en spreek mij aan in de club of stuur mij een berichtje!

Tot snel!

Mertens Geoffrey

Basic-Fit Heusden-Zolder

Hallo, mijn naam is Geoffrey Mertens. Van kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Toen ik op 5-jarige leeftijd voor de eerste keer mijn voetbalschoenen aantrok, wist ik dat ik profvoetballer wou worden. Een beloftevolle toekomst werd echter in het water gegooid door allerhande blessures. Maar de passie, ambitie en grinta die ik had voor het sporten, konden ze me niet afpakken.

Vijf jaar geleden startte ik mijn lidmaatschap bij een fitnesscentrum. Het duurde dan ook niet lang voor ik verliefd werd op het bodybuilden. Ik heb in de loop der jaren dan ook veel ervaring opgedaan in verband met verschillende trainingstechnieken. Niet alleen het trainen an sich, maar ook het effect van voeding op het lichaam fascineerde mij enorm. Hierdoor ben ik dan ook de opleiding voedings- en dieetkunde gestart aan Thomas More.

Mijn ervaring als sporter, mijn opleiding als (toekomstig) diëtist en een gezonde portie ambitie, geven mij alle tools om mensen te begeleiden in hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl.
Dus, ben jij iemand die alles uit het leven wil halen en zich gezond wil voelen terwijl hij/zij het doet? Dan ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om jou hierin te helpen!

En vergeet niet: "mens sana in corpore sano". Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Dylan Eykens

Basic-Fit Bilzen

Héla, welkom op mijn pagina! Mijn naam is Dylan Eykens en ik ben personal trainer in de Basic-Fit in Bilzen. Ik ben ondertussen 8 jaar gepassioneerd bezig met bodybuilding/fitness en ik vind de lifestyle geweldig! Dat is ook de reden dat ik hier een uitgebreide opleiding voor heb gevolgd. Ik hou ervan om mensen te begeleiden naar het lichaam waar ze altijd van gedroomd hebben.

Wanneer mensen het woord bodybuilding horen, denken ze meteen aan onnatuurlijke, enorme, droog getrainde, geoliede mannen op een podium. Bodybuilding betekent letterlijk bouwen aan het lichaam. Dit is iets waarvoor de meeste mensen naar een fitness komen, ze hebben hier enkel de juiste begeleiding in nodig. Vrouwen willen strakker worden, mannen gespierder en vaak willen ze vet verliezen. Dit is wat bodybuilding inhoudt. Een goed trainingsschema gaat altijd hand in hand met een goed voedingsschema om de beste resultaten te bereiken. Er gaan veel mythes rond zoals dat vrouwen breed worden door zwaar te trainen, je heel zwaar moet trainen voor spieren te bouwen, je veel herhalingen moet doen om droog te komen, je voor bed niet meer mag eten,... maar niets is verder van de waarheid! Gelukkig voor jullie kan ik jullie hier bij helpen en garandeer ik resultaat. Ik maak voedings- en trainingsschema's voor elk doel. Deze zijn niet cookie cutter maar op maat gemaakt voor elke persoon zijn/haar persoonlijk doel. Zeg maar dag tegen kip met rijst en broccoli 6 keer per dag want zo hoef je niet te eten als je dat niet wilt! Hiernaast geef ik ook persoonlijke begeleiding/lessen in de fitness zelf. Dit kan uitleg over bepaalde oefeningen zijn, een echte training die ik samenstel,... afhankelijk van wat jij wilt. Wat jouw doel ook is, ik ben de man! Tot snel!