Op zoek naar professionele begeleiding?

Al onze coaches zijn EREPS gecertificeerd.

PROFESSIONALS IN HUN VAK

Onze Personal Trainers

Limburg

Dylan Eykens

Basic-Fit Bilzen

Héla, welkom op mijn pagina! Mijn naam is Dylan Eykens en ik ben personal trainer in de Basic-Fit in Bilzen. Ik ben ondertussen 8 jaar gepassioneerd bezig met bodybuilding/fitness en ik vind de lifestyle geweldig! Dat is ook de reden dat ik hier een uitgebreide opleiding voor heb gevolgd. Ik hou ervan om mensen te begeleiden naar het lichaam waar ze altijd van gedroomd hebben.

Wanneer mensen het woord bodybuilding horen, denken ze meteen aan onnatuurlijke, enorme, droog getrainde, geoliede mannen op een podium. Bodybuilding betekent letterlijk bouwen aan het lichaam. Dit is iets waarvoor de meeste mensen naar een fitness komen, ze hebben hier enkel de juiste begeleiding in nodig. Vrouwen willen strakker worden, mannen gespierder en vaak willen ze vet verliezen. Dit is wat bodybuilding inhoudt. Een goed trainingsschema gaat altijd hand in hand met een goed voedingsschema om de beste resultaten te bereiken. Er gaan veel mythes rond zoals dat vrouwen breed worden door zwaar te trainen, je heel zwaar moet trainen voor spieren te bouwen, je veel herhalingen moet doen om droog te komen, je voor bed niet meer mag eten,... maar niets is verder van de waarheid! Gelukkig voor jullie kan ik jullie hier bij helpen en garandeer ik resultaat. Ik maak voedings- en trainingsschema's voor elk doel. Deze zijn niet cookie cutter maar op maat gemaakt voor elke persoon zijn/haar persoonlijk doel. Zeg maar dag tegen kip met rijst en broccoli 6 keer per dag want zo hoef je niet te eten als je dat niet wilt! Hiernaast geef ik ook persoonlijke begeleiding/lessen in de fitness zelf. Dit kan uitleg over bepaalde oefeningen zijn, een echte training die ik samenstel,... afhankelijk van wat jij wilt. Wat jouw doel ook is, ik ben de man! Tot snel!

Jordi Willems

Basic Fit Bilzen

Hallo, mijn naam is Jordi Willems, 23 jaar en afkomstig uit Hasselt.
Met trots mag ik meedelen dat ik vanaf 1 december 2019 deel zal uitmaken van het Bmore-team in Basic Fit Bilzen.
Al sinds ik klein was stond sporten bij mij op nummer 1. Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met voetbal. Door een noodgedwongen operatie op mijn 18de kwam ik in een lange revalidatieperiode terecht en heb ik de passie in een andere sport gevonden, namelijk fitness.

Toen ik 19 jaar was heb ik besloten om te stoppen met voetballen en mij 100% op fitness (bodybuilding) te focussen. Vervolgens ben ik cursussen gaan volgen om mijn kennis te vergroten.
Ik ben dan ook enorm blij dat ik van mijn passie mijn beroep kan maken zodat ik mensen kan helpen hun doelen te bereiken en mijn kennis kan overdragen.
Mijn grootste kracht is dat ik nooit opgeef, als je echt iets wilt bereiken is dit zeker mogelijk met de juiste begeleiding!

Aarzel zeker niet om mij te contacteren of in de club aan te spreken zodat wij samen aan jouw doel kunnen werken.
Hopelijk tot snel!

Renée van der Rijst

Basic Fit Bilzen & Hasselt

Hey!
Ik ben Renee Van der Rijst, ik ben van Nederlandse afkomst en Personal Trainer in Basic-Fit Bilzen. In hoofdberoep ben ik professioneel danseres. Je kan mij terugvinden op de grootste feestjes zoals tomorrowland, versuz. Zowel binnen- als buitenland. Alsook ben ik styliste en make-up artist.

Ik ben van kinds af aan bezig met sport. Van mijn 4 jaar ben ik bezig geweest met ballet, dit tot mijn 12. Hierna heb ik op de sportschool CIOS gezeten in Sittard. Rond mijn 18 e ben ik begonnen met verschillende vechtsporten zoals boksen en mix martial arts.

Ik ben sinds mijn 18 e ook altijd al bezig geweest met fitness en gezond levensstijl. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds met volle passie mee bezig.

Op mijn 21 e kamp ik al met persoonlijke gezondheidsproblemen waaronder 2 hernia’s. Ik heb dan ook meerdere operaties gehad.

Tot op de dag van vandaag zit ik nog elke dag in de gym. Ik geloof dat waar een wil is, is een weg. Iedereen moet de kans krijgen om te groeien, zowel fysiek als mentaal! En ik ben er om jou te helpen!

Ik ben nu vooral bezig met functional training en groepstraining. Ik focus mij het meest op het hebben van een goed gevoel bij het sporten! Iedereen is anders en heeft andere noden, hier probeer ik op in te spelen. Ik ga zelf nog op podium stappen om mijn eerste fitness wedstrijd te doen.

Geoffrey Maes

Basic Fit Diepenbeek

Hallo!

Mijn naam is Maes Geoffrey, ik ben 25 jaar oud, werk bij Defensie sinds 2012 en afkomstig uit Zonhoven. Vanaf 1 September 2019 zal ik deel uitmaken van het Bmore-team, en zal je me kunnen vinden in de Basic-Fit in Diepenbeek.

Op zesjarige leeftijd zette ik mijn eerste stappen in sport in het judo. Vanwege mijn hard werk en een droom om ooit een olympische atleet te zijn, heb ik de kans gehad om dit op topsportniveau te kunnen doen gedurende mijn middelbare school. Op 18 jarige leeftijd kreeg ik echter te maken met verschillende fysieke kwalen, waarna ik besloten heb om te stoppen met topsport judo en me te focussen op mijn andere passie, fitness.

Ik fitness reeds sinds ik 14 jaar was, en vanwege mijn passie voor de sport, doe ik sinds 5 jaar ook aan wedstrijdbodybuilding in “Men’s Physique”. Elke dag werk ik hard om me te blijven verbeteren en ontwikkelen, zowel in de gym als erbuiten, om zo te groeien als persoon en al mijn doelen die ik voor mezelf heb opgesteld te behalen.

Als er iets is wat ik geleerd heb in mijn leven als topsporter, bodybuilder en militair, is dat je met hard werk, discipline, een can-do attitude en de juiste mindset alles kan bereiken wat je wil.

Als Personal Trainer zou ik jou hier heel graag mee willen helpen. Door middel van de juiste motivatie, een aangepast schema op jouw maat, en de nodige discipline en werklust, ben ik er zeker van dat ook jij alles kan bereiken wat je wil!

Dus, wil jij je eigen leven in handen nemen, werken aan je gezondheid en een beter en fitter leven leiden? Aarzel dan niet langer en spreek me aan in de club of neem contact met me op! It’s never too late to start making changes.

Sander Buelens

Basic Fit Diepenbeek

Mijn naam is Sander Buelens, personal trainer te Diepenbeek. Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn 6de levensjaar ben ik begonnen met atletiek, dit ben ik blijven doen tot mijn 16de. Atletiek ben ik dan gaan combineren met fitness waarin ik mijn passie heb gevonden. Vanzelfsprekend wou ik dan ook van mijn passie mijn beroep maken en ben ik voor fitnessinstructeur gegaan, hier vond ik niet de voldoening waardoor ik nog een stap verder wou gaan en zo als personal trainer ben gestart.

Mijn conclusie is dan ook dat het voor niemand een marteling zou moeten zijn om hun doel te behalen. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat de weg om je doel te behalen vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Ik streef dan ook naar progressie bij de klant wat zowel u als mij een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten met hun training en gezonde levensstijl die haalbaar en combineerbaar is. Als een volledig gekwalificeerde Personal trainer die zich constant laat bijscholen en opleidingen moet volgen. Geloof ik sterk in de positieve voordelen van fitness op alle vlakken. Ben je klaar voor verandering? Zullen wij samen zorgen voor een betere toekomst? Neem contact met me op voor meer informatie.

Dieter Vandereyd

Basic Fit Genk Hasseltweg

Ik ben Dieter vandereyd.
Ben 6 jaar geleden begonnen aan mijn doel en droom en dat was het Wereldkampioenschap bereiken in de wereld van "Calisthenics" een sport waar je de kracht moet creëren om alles met je eigen lichaamsgewicht te controleren. Met een juiste mindset en volharding ben ik in 2018 Belgische kampioen geworden en heb zo mijn ticket kunnen bemachtigen naar het WK in Rusland.
Ik ben gespecialiseerd in extreme statische houdingen zoals; human flag, handstand, full planche, front en back- lever . (+variaties).
Ook alle dynamische bewegingen.
Uiteraard hoort hier ook de juiste vorm van motivatie en kennis bij en dit zit allemaal in 1 pakket 🤘🏼💯
Mijn moto: Quitters never win, Winners never quit!

Joeri Berckmans

Basic Fit Genk (Hasseltweg) en Geel

Mijn naam is Berckmans Joeri, Personal Trainer in de Basic-Fit te Genk (Hasseltweg) en te Geel.
Sporten, motiveren, presteren en het verleggen van grenzen fascineert mij al jaren. Met name door deze interesse ben ik gaan werken als beroepsmilitair en nu als personal trainer. Als onderofficier binnen het Belgisch leger heb ik 6 jaar opleiding gegeven en mensen moeten motiveren om tijdens zware (arctische, tropische en oorlog) omstandigheden het beste uit zich naar boven te halen zowel mentaal als fysiek.
Tijdens mijn opdracht in Libanon en meerdere cursussen (ook in het buitenland ) heb ik ervaren hoe het lichaam reageert op stress, te kort of gebrek aan (gezonde) voeding, uitputting en andere extremen. Deze kennis en ervaringen verwerf ik in mijn trainingen waardoor het een unieke methode is geworden.
Mijn passie is het coachen, begeleiden en motiveren om zo het beste uit jezelf te halen en hierdoor doelstellingen te realiseren.

Op zoek naar een trainer die doelgericht met jou aan de slag wilt gaan? Dan kan ik misschien wel iets voor jou betekenen als personal trainer. Door mijn motivatie haal ik het uiterste uit de klant zodat je uiteindelijk weer fit door het leven kan gaan.

Aline Buntinx

Basic-Fit Genk

Hey!
Mijn naam is Aline Buntinx.

Ik help vrouwen transformeren, zowel op fysiek als mentaal vlak, met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie in de fitness.

Van kinds af aan keek ik heel graag naar actiefilms met vrouwen in de hoofdrol. Zij waren voor mij een soort rolmodel, iemand om naar op te kijken. Ze gaven mij een gevoel dat ik heel de wereld aan kon, want ook ik wou net als hun sterk en zelfzeker in mijn schoenen staan. Één van mij grootste heldinnen was, en is nog steeds, Lara Croft (Angelina Jolie). Al heel mijn leven kijk ik naar haar op! Toen ik als klein meisje voor het eerst de film had gezien was ik niet meer te houden, ik moest en zou alles kunnen wat zij kon. Sport zat van toen af al echt in mijn bloed. Mijn ouders moesten mij dan ook elke week naar de turn- en gevechtsport lessen brengen.

Naar mate ik ouder werd is ook de interesse voor fitness en voeding beginnen groeien. Vele vrouwen in mijn omgeving wouden snel gewicht verliezen en gingen daarvoor zwaar op dieet, hongerde zichzelf dagen aan een stuk uit en stonden uren aan een stuk op de loopband in de fitness. Vaak met een averechts effect tot gevolg.

Na zelf 4 jaar aan krachttraining te doen merk ik ook nog al te vaak dat fitness en krachttraining een echte mannen wereld is. Vele vrouwen durven ook niet naar het krachtgedeelte van de fitness uit schrik voor intimidatie.

Net om deze reden ben ik personal trainer geworden om zo andere vrouwen te helpen die willen afvallen en er wat strakker en fitter uitzien. Op een gezonde, duurzame manier met blijvend resultaat, zonder crash dieet en schrik voor intimidatie!

Mijn visie is om op een gezonde, leuke en vooral houdbare manier te transformeren. Zo wil ik vrouwen duidelijk maken dat diëten en fitness ook leuk en flexibel kan zijn. Dat ze zich niet dagen moeten uithongeren, al het lekkers volledig uit hun dieet moeten schrappen of uren op de loopband moeten staan om toch maar wat kilo’s op de weegschaal kwijt te raken! Om het beste uit zichzelf te halen, iemand te worden die met trots in de spiegel kan kijken, zelfvertrouwen heeft en zichzelf graag ziet!

Mijn missie is om mensen een levensstijl aan te leren waarin zij zelf de touwtjes in handen hebben en weten hoe ze op een flexibele manier hun droom lichaam kunnen creëren en behouden! Ik wil een positieve impact hebben op de manier van leven van iemand en niet enkel op de 8,10,12,… weken dat we samen aan de slag gaan.
Alles is op jouw tempo, maat, niveau en agenda om zo de beste versie van jezelf naar boven te halen!

Wil jij volledig transformeren? Wil jij je leven terug in handen nemen en je eigen rolmodel zijn?
Aarzel dan zeker niet om mij een berichtje te sturen via mijn sociale media @alinebuntinx, via mijn email: aline@bmorepersonaltraining.be of via mijn website www.alinebuntinx.be
Je kan mij ook vinden in de Basic Fit op de Hasseltweg in Genk!

Sportieve groetjes en hopelijk tot snel! 😊

Dylan Hermans

Basic Fit Hasselt

Het leven bestaat uit risico’s nemen. Ik heb op 1 oktober 2017 een risico genomen wat mijn leven voorgoed veranderd heeft… Mijn hoofdberoep is politie-inspecteur. Dit sinds 2011. Ik heb altijd in Brussel gewerkt en sinds januari 2019 werk ik in de politiezone CARMA (Genk). Ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met ‘sport, fitness en healthy lifestyle’. Ik heb zoveel opleidingen gevolgd dat ik zelfs niet meer weet waar ik moet beginnen…
Ik ben sinds september 2016 bezig met ‘personal training’. Hier ben ik begonnen met vrienden en familie te begeleiden met voeding en trainingen op hun weg naar een gezonde levensstijl. Dit bij mijn thuis te Genk. Ik ben op 1 oktober 2017 officieel in bijberoep gestart (op mezelf) als Personal Trainer in de Basic-Fit club ICE te Hasselt (Luikersteenweg). Ik ben toen zelf begonnen onder een ‘head trainer’, toen werkachtig in Hasselt. Na 3 maanden twijfelde ik al om te stoppen… Het verliep niet zoals ik wou, het stond op een laag pitje. Mijn verwachtingen waren te hoog en ik wist niet of ik dit ging volhouden… Ik heb toch volgehouden en het nog een kans gegeven.

In de maand januari 2018 had ik zoveel klanten dat ik zelfs mijn slaap ervoor moest laten. Ik kon de aanvragen amper bijhouden… Ik had zelf nooit verwacht dat het zo goed zou gaan.
Vervolgens kreeg ik de kans om de club over te nemen, dit samen met een andere club (Basic-Fit Sint-Truiden). Ik heb deze kans met 2 handen gegrepen en sindsdien gaat het in stijgende lijn.

2018 is het jaar dat ik mijn eigen zaak heb opgestart: Bmore Personal Training.
Bmore: zegt het zelf al: wees meer. 2018 is voor mij het beste en tegelijkertijd ook het slechtste jaar geweest. Ik heb in maart 2018, 2 bodybuilding wedstrijden meegedaan die zowel fysiek als mentaal uitputtend waren. Hier heb ik enorm veel uit geleerd en dit zal ik altijd met me meedragen.
Op dit moment ben ik mezelf aan het voorbereiden op enerzijds een crossfit wedstrijd en anderzijds een powerlifting wedstrijd. Dit om mezelf uit te dagen.
Ondertussen bestaat Bmore Personal Training uit meer dan 15 trainers en 4 mensen die achter de schermen werken. Ik kan niet meer zeggen; personal training is mijn leven geworden! Ik heb ondertussen een groot klantenbestand waarvan ik nog geen enkele negatieve ervaring heb gehad. Het leven veranderen van mensen is waar ik voor sta. Zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Dewelke beide enorm belangrijk zijn.
Ik hou ervan om mensen te motiveren en te inspireren, want zij inspireren mij!!!

Ben je op zoek naar iemand die jou wilt begeleiden op weg naar een beter leven in een beter lichaam? Ik help je graag die stap nemen en je te begeleiden in jouw weg naar een gezonde levensstijl!

Stefano Lopopolo

Basic Fit Hasselt

Yannick Elsen

Basic Fit Heusden-Zolder

Mertens Geoffrey

Basic-Fit Heusden-Zolder

Hallo, mijn naam is Geoffrey Mertens. Van kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Toen ik op 5-jarige leeftijd voor de eerste keer mijn voetbalschoenen aantrok, wist ik dat ik profvoetballer wou worden. Een beloftevolle toekomst werd echter in het water gegooid door allerhande blessures. Maar de passie, ambitie en grinta die ik had voor het sporten, konden ze me niet afpakken.

Vijf jaar geleden startte ik mijn lidmaatschap bij een fitnesscentrum. Het duurde dan ook niet lang voor ik verliefd werd op het bodybuilden. Ik heb in de loop der jaren dan ook veel ervaring opgedaan in verband met verschillende trainingstechnieken. Niet alleen het trainen an sich, maar ook het effect van voeding op het lichaam fascineerde mij enorm. Hierdoor ben ik dan ook de opleiding voedings- en dieetkunde gestart aan Thomas More.

Mijn ervaring als sporter, mijn opleiding als (toekomstig) diëtist en een gezonde portie ambitie, geven mij alle tools om mensen te begeleiden in hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl.
Dus, ben jij iemand die alles uit het leven wil halen en zich gezond wil voelen terwijl hij/zij het doet? Dan ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om jou hierin te helpen!

En vergeet niet: "mens sana in corpore sano". Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Victor Lehaen

Basic-Fit Peer

Ik ben Victor, 23 jaar en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding. Vanaf heden maak ik deel uit van het Bmore team in Peer.
Al van kinds af aan ben ik gebeten door sport en speel al sinds jonge leeftijd handbal. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd graag aan actieve reizen.

Zelf ben ik reeds 3 jaar bezig met krachttraining, specifiek gericht naar handbal. Het is door mijn opleiding en ervaring met Personal Training in functie van mijn sport dat ik de smaak te pakken heb gekregen. Hierdoor groeide mijn interesse om zelf mensen te gaan helpen met het bereiken van hun doelen(afvallen, fitter worden, plezier vinden in sporten,...) alsook mijn interesse naar sportspecifieke oefeningen.

Wil jij komen trainen omdat je het zelf wilt en niet omdat het moet? Wil jij samen op zoek gaan naar een oplossing op maat voor jouw doelstellingen? Dat kan! Dit in Basic-Fit Peer, aan huis of online. Aarzel niet om mij te contacteren.

Kristof Derickx

Basic fit Peer

Hallo,

Mijn naam is Kristof Derickx, 31 jaar woonachtig te Pelt. Ben blij dat ik nu deel uit maakt van het Bmore team, want het was al een hele tijd een droom om als personal trainer te starten dus bij deze is het werkelijkheid geworden. Eindelijk van mijn passie mijn beroep kunnen maken.

Een 8 tal jaar geleden ben ikzelf met fitness begonnen, maar had al snel door dat ik niet voorruit ging en heb toen zelf de stap genomen om samen met een coach te werken om zo men doelen te bereiken. Mijn doel was meedoen aan een bodybuilding wedstrijd en dit is me ook gelukt. Met de juiste mindset kan je al uw doelen bereiken.

Ondertussen zeer sportief gedreven en al vele jaren actief bezig met fitness en voeding. Het is een levensstijl geworden. En vind het leuk om andere mensen in beweging te krijgen en ook om hun levensstijl te veranderen. En ik ben ervan overtuigd dat je met een aangepast voedingspatroon en gericht sporten je jezelf beter en gelukkiger gaat voelen. Graag wil ik jullie daarbij helpen om al u doelen samen te bereiken. Is het voor spieropbouw, kracht, afvallen of enkel voor voeding? Ik help je graag met alles verder. Door persoonlijke schema’s samen op te stellen en doelgericht samen met jou te trainen gaan we je doelen zeker behalen. Je kan het zien als een investering, als je nu goed met je lichaam omgaat krijg je dit er later dubbel en dik voor terug. Graag ga ik met u in zee om zo samen een betere levensstijl te creëren. Dus aarzel niet om met mij contact op te nemen, je kan me ook terug vinden in basic-fit Peer.

Anne Hurkens

Basic-Fit Peer

Heyhey!

Mijn naam is Anne Hurkens, en met trots kan ik zeggen dat ik deel uitmaak van het B-more team! Mij kan je vinden in Basic-Fit Peer.

In 2015 ben ik zelf begonnen met fitnessen, het eerste jaar deed ik alleen cardio en wat buikspieroefeningen. Maar al snel merkte ik dat dit voor mij te eentonig begon te worden. Ik ondervond dat er voor mij meer in zat en ik er ook meer uit wou halen. Omwille van deze reden ben ik begonnen met krachttraining. Dit doe ik oprecht echt graag en zag er al heel snel vooruitgang in. Voor mij is het ook echt een uitlaatklep! Vanaf een bepaald moment vroegen steeds meer mensen mij of ik ook trainings- en/of voedingsschema’s maakte. Maar helaas was mijn kennis daarin te beperkt.

Ik merkte dat ik nog meer wou. Ik wou mijn passie delen met mensen, mensen motiveren en mensen helpen naar een gezondere levensstijl. Dit was (en is) voor mij een droom. Een droom die ik wou (en wil) nastreven.
Om mijn droom te kunnen waarmaken ben ik opzoek gegaan naar een opleiding als Personal trainer, en deze heb ik met succes voltooid. Heb mijn diploma Personal trainer behaald.

Ik wil graag mijn passie met jullie delen. Samen werken aan een gezondere levensstijl waarin gezonde voeding en beweging centraal staan!
Ik ben er helemaal klaar voor om jou te helpen en te motiveren, en zo jou doelen samen te kunnen waarmaken!

Ben je er klaar voor?
Of heb je toch nog vragen?
Twijfel dan zeker niet en spreek mij aan in de club of stuur mij een berichtje!

Tot snel!

Emiel Damen

Basic-Fit Peer

Chris Smolders

Basic Fit Sint-Truiden

Hallo, mijn naam is Chris Smolders.
Ik ben 28 jaar en afkomstig uit Wellen.
Ik ben jouw personal trainer in Basic-fit Sint-Truiden.
Sinds jonge leeftijd ben ik altijd veel bezig geweest met verschillende sporten maar voetbal was toen mijn grootste passie.
Op mijn 18de ben ik dit beginnen combineren met fitness om meer kracht en volume bij te komen en ook om zelfzekerder in het leven te staan.
Fitness werd voor mij al snel een verslaving waardoor ik er sindsdien dagelijks mee bezig ben.
Sporten is niet alleen een passie maar is mijn levensstijl geworden.

Ondertussen train ik al bijna 10 jaar en heb ik hierdoor heel wat praktijkervaring opgebouwd. Omdat ik mijn kennis nog meer wil verruimen school ik me regelmatig bij.

Wil jij jouw levenstijl verbeteren?
Of wil jij jouw persoonlijke doelen behalen en je daardoor zelfzekerder voelen?
Dan kan jij bij mij terecht!

Jarno Deville

Basic-Fit Sint-Truiden

Hallo! Mijn naam is Jarno, ik ben 24 jaar en woon in Oplinter naast Tienen. Sport is al heel mijn leven een belangrijke factor geweest. Ik ben sinds mijn jeugd al actief bezig met verschillende sporten, van zwemmer tot voetballer bij mijn lokale club, later ben ik ook met fitness en krachttraining begonnen. In die laatste sportdiscipline heb ik mijn passie gevonden, 4 jaar geleden heb ik mij laten overtuigen door vrienden om ook een abonnement in de lokale sportschool te nemen. Eerst was ik sceptisch omdat ik me geïntimideerd voelde door de mensen die al langere tijd met fitness bezig waren, maar eens dat ik zelf resultaten zag van mijn trainingen was ik meteen verkocht.
Na 4 jaar zelf te trainen heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Daarom heb ik ervoor gekozen om te starten als Personal Coach en hiervoor een cursus te gaan volgen. Nu ik hiervoor geslaagd ben wil ik mij blijven bijscholen en deze kennis en mijn eigen ervaring gebruiken om mensen te helpen met hun persoonlijke doelen! Denk jij er aan om ook te starten met fitness en je levensstijl te veranderen maar je weet niet juist hoe? Of ben je zelf al aan het trainen en wil je graag jezelf naar een hoger niveau tillen? Dan kan je altijd mij terecht voor de juiste begeleiding of schema's!

Amber Put

Basic-Fit Sint-Truiden

Sarah Wynants

Sint-Truiden Club

Ik ben gespecialiseerd in voetbal en ben zelf actief bij Rsc Anderlecht en de Belgian Red Flames.

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de regio Sint-Truiden of Leuven? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik wil graag samen met jou je doelen bereiken en je helpen om het beste uit jezelf te halen!

Robin Schraeyen

Basic Fit Tongeren

Als 40-er vind ik het zelf belangrijk regelmatig te sporten.
Als (stief)ouder begrijp ik ook dat tijd maken voor sport heel moeilijk kan zijn.
Maar het is belangrijk om voor je lichaam te zorgen, ook al heb je kinderen.
Een ouder die fysiek mee kan spelen met de kinderen zorgt voor een betere band en een betere gezondheid ook op latere leeftijd.
Ouders zijn een voorbeeld voor kinderen, dus als ouders sporten, dan gaan de kinderen dat ook (sneller) doen.
Ikzelf doe al meer dan 15 jaar fitness , ik ben al verschillende jaren crossfit (functionele fitness) coach en ik heb een half jaar thai-boksen gedaan. Door de interesse van het kickboksen doe ik nog regelmatig bokszak-trainingen. In mijn jeugdjaren deed ik voetbal
Of je nu beginner bent of een gevorderde sporter, alle oefeningen zijn aanpasbaar.
Ik vind het boeiend om oplossingen te zoeken zodat iedereen kan sporten.
Sporten moet ook leuk blijven, voldoende passie en motivatie is nodig, maar een (flauw) grapje af en toe hoort er bij. Ik varieer graag tussen toestellen en losse gewichten, ik zorg graag voor een goeie uitdaging. Samen overleggen we hoe de lessen er gaan uitzien, wat mogelijk is door het niveau, blessures en wat de eisen zijn.

We gaan er gewoon 100% voor!

Liebens Sien

Basic Fit Tongeren

Hallo

Ik ben Sien Liebens, 20 jaar en woon in Hoeselt. Als kind was ik al heel erg actief in de sportwereld. Vanaf 5 jaar in de turnwereld. Turnen was en is nog steeds een passie voor mij. Deze sport heb ik dan ook 13 jaar lang uitgeoefend. Sinds januari 2019 ben ik aan de slag gegaan als turn lesgeefster bij Turnkring Bilzen om mijn kennis door te geven aan kinderen.

Op 11 jarige leeftijd ben ik gestart met voetbal. Hier keek ik heel erg naar uit. Tot op heden doe ik nog steeds voetbal in eerste provinciale . Dit met heel veel plezier en passie. Ik heb enkele jaren de sporten voetbal en turnen gecombineerd. Wegens tijdsgebrek heb ik moeten kiezen en uiteindelijk toch voor voetbal gekozen. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Mijn middelbare studies bracht ik door op de sportschool in Hasselt. Met de keuzesport turnen. Zo kon ik toch mijn beide passies blijven combineren.

Sinds juni ben ik afgestudeerd als leerkracht lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, fitter worden en functioneel trainen. Ik ben reeds 2 jaar actief bezig in de fitness. Dagelijks houd ik me bezig met het onderhouden van mijn eigen lichaam. Daardoor ben ik zelf fitter en slanker geworden dan enkele jaren geleden. Ik weet dus als de beste dat als je ergens voor werkt dit zeker en vast ook beloond zal worden. Met de juiste ingesteldheid kan jij je doelen bereiken. Ik kijk er naar uit om samen met jou een schema op maat op te stellen zodat we een goed resultaat zullen bekomen.

Antwerpen

Joyce Peimans

Basic-Fit Geel

Hoi allemaal
Ik ben Joyce, mama van 2 fantastische kindjes.
Sporten was in vroegere jaren altijd vanuit een alles of niks mentaliteit. Kort door de bocht gewoon crash sporten. Een aantal maanden alles geven, tot mijn lichaam helemaal op was en niet meer kon.
Na mijn laatste zwangerschap waarin ik 28kg was bijgekomen, ben ik mij gaan specialiseren in voeding en sport. Stil zitten zat er niet meer in, sporten is nu een dagelijks iets en mijn uitlaat klep.
De balans heb ik gevonden en die is heerlijk. Ben nu een actieve mama en voel me veel fitter en jonger dan 10 jaar geleden.
Ik vind het super om aan de slag te gaan met mensen met dezelfde geschiedenis. Ben een echt people mens en hou ervan om een echte band te creëren. Want van daaruit bereikt je nog meer!

Een quote op mijn lijf geschreven:
I want to inspire people
I want someone to look at me and say:
“because of you I didn’t give up”

Karo Vertessen

Basic Fit Tessenderlo

Hi! Ik ben Karo Vertessen, 21 jaar en woonachtig te Balen.
Sinds zeer jonge leeftijd ben ik al een gedreven sporter, tot mijn 12 heb ik competitie zwemmen en BMX gedaan. Hierna heb ik de keuze gemaakt om mij 100% te focussen op BMX. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds mijn grote passie en neem ik nog elk jaar deel aan nationaal en internationale competities!
Sport is een passie waar ik dagelijks mee bezig ben en dit wil ik graag delen en doorgeven aan andere, daarom wou ik graag iets in de sportrichting gaan studeren. In Januari 2019 ben ik gestart met de opleiding ‘personal trainer & sportverzorger’ en dit heb ik met succes afgerond!
Mijn missie is om samen jouw doelen te behalen, met de nodige fun factor! Mensen helpen en bewust maken over de gezondheid en beweging van het lichaam is waar ik naar streef. Van beginnende sporter tot topsporter, iedereen zal ik even graag helpen!

Sven Cuppens

Basic-Fit Geel

Vlaams-Brabant

Tulleners Laurens

Basic Fit Tessenderlo

Hallo!

Ik ben Laurens Tulleners, sinds April 2020 actief als Personal Trainer bij Bmore.
Zelf ben ik 5jaar actief in de fitness industrie en heb ik gaandeweg de nodige kennis en ervaring opgedaan om anderen te begeleiden in het behalen van hun doelen.

Mijn hobby werd mijn passie, mijn passie werd mijn beroep. Ik geniet ervan om anderen te helpen met het verbeteren van hun levensstijl en hen fysiek en mentaal naar een hoger niveau te tillen. Ik geloof dat iedereen het recht heeft op een goede gezondheid en gelukkig te zijn met zichzelf, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Het is belangrijk dat op weg naar je nieuwe gezonde levensstijl, je juist en correct begeleid wordt.
Afvallen, spiermassa kweken, explosiever worden, ... Wat je doel ook mag zijn, ik zorg voor een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema zodat jij alle middelen hebt om je doel te behalen. Daarbovenop is ook nog 1 on 1 coaching mogelijk om jouw prestaties tot het uiterste te drijven en je resultaten te garanderen.

Kortom, ik sta klaar om jou naar een hoger niveau te tillen!

Nancy Rybczynski

Basic Fit Tessenderlo

Preventieve gezondheidszorg vind ik heel belangrijk. Het belangrijkste is dat mensen plezier beleven aan hun sport en dat ze de keuze om gezonder te gaan leven genomen hebben.

Online coach

Annelies Meurrens

Online Coach

Skiën, lopen, paardrijden, fietsen, zwemmen, triathlon, fitness, spinning, ... het lijstje met sporten is best lang. Ik ben Annelies, 27 jaar en gebeten door sport en een gezonde levensstijl.

Op vierjarige leeftijd leerde ik voor het eerst skiën en startte ik met paardrijden. Dat laatste hield ik uiteindelijk bijna 16 jaar vol, waarvan 8 jaar competitief. Skiën doe ik nog altijd en in 2015 behaalde ik mijn VTS diploma initiator. Intussen zette ik een stapje hoger en ben ik Instructeur B i.o.

Toen ik in 2013 ook recreatief stopte met paardrijden begon ik met lopen en fitness om mijn conditie op pijl te houden. Af en toe nam ik deel aan een wedstrijd om steeds opnieuw een doel te kunnen zetten voor mezelf. 5K, 10K, 10 Miles, Halve marathon en Marathon. Alle afstanden liep ik al wel eens.

In 2016 stopte ik met fitness en ter afwisseling van het lopen ging ik spinnen of zwemmen. Mijn broer, die altijd fervent fietser is geweest, maakte de opmerking dat ik beter een echte fiets kon kopen. “Dan kon ik ineens aan triathlon gaan doen.” En zo geschiedde. December 2016 kocht ik mijn eerste koersfiets en begin 2017, vlak na de winter kon je me ook steeds meer op de fiets terugvinden.

September 2018 kwam het er eindelijk van: ik nam deel aan mijn eerste sprint triathlon. Voorlopig is het ook bij die ene wedstrijd gebleven, jammer genoeg. 2020 had het jaar moeten worden van mijn eerste kwart triathlon, maar Covid-19 gooide roet in het eten.
Sport en bewegen is voor mij echt genieten. En dat moet het ook zijn. Voor mij betekent een gezonde levensstijl dat je een activiteit of sport doet die je graag doet. Ik ben ervan overtuigd dat je die anders toch niet volhoudt. Hetzelfde geldt wat betreft voeding: gezond eten kan perfect, zonder dat je daarvoor je lievelingsgerechten moet laten. Een gezonde levensstijl is voor mij geen tijdelijk dieet of een snelle oplossing. Het is een combinatie van goede gewoontes die ook op lange termijn blijven werken.

Al jaren deel ik ontzettend graag mijn passie voor sport, bewegen en gezond eten met vrienden, familie en iedereen die luisteren wil.
Dankzij Bmore Personal Training kan ik deze nu ook delen met jou! Wil jij graag toewerken naar een specifiek (wedstrijd) doel, meer bewegen of een gezondere levensstijl aannemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen bekijken we wat de beste aanpak is voor jou.

Brent Harings

Online Coach

Calvin Westhovens

Online Coach

Deniz Duru

Online Coach

Hanne Wendelen

Online Coach

Ik ben Hanne, online coach bij Bmore personal training.
Als hoofdberoep werk ik bij de federale politie als politie-inspecteur.
Ik geloof steevast in balans, meer bepaald: een gezonde levensstijl met plaats om te genieten! Gezondheid staat bij mij centraal.

In mijn kind-en tienerjaren heb ik verschillende sporten beoefend zoals zwemmen, tennis, paardrijden, thai-en kickboks. Op een bepaalde moment was sporten echter geen prioriteit meer voor mij. Regelmatig op stap gaan en lekker vettig eten was dat wel. Dit ten koste van mijn conditie, gemoedstoestand, gezondheid en fysiek voorkomen.

Ongeveer 6 jaar geleden, voor de start van de politieopleiding is mijn passie voor fitness ontstaan. Het besef dat ik zorg moest dragen voor mijn lichaam kwam ineens hard binnen. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in fitness en voeding tot op de dag van vandaag.

Wil jij graag het roer omgooien naar een fit en gezond leven of heb je al fitness ervaring maar heb je nood aan een aangepast trainings-en voedingsschema? Dan sta ik klaar om jou te helpen en je doelstellingen te behalen. Geen enkel doel is onhaalbaar!

Twijfel niet en neem contact met mij op voor meer informatie. Dit kan via de website of via sociale media.
-Love yourself enough to live a healthy lifestyle-

Nand Onckelinx

Online Coach

Tamara Panis

Online Coach

Mijn naam is Tamara Panis en ik ben afkomstig uit Maasmechelen. Mensen die mij al een tijdje kennen, weten dat ik vroeger weinig aandacht had voor gezonde voeding en sport. Op mijn 20ste besliste ik een andere weg in te slaan. Ik begon mezelf toe te leggen op fitness en voeding. Bovendien volgde ik een cursus waardoor ik ook anderen kon helpen. Ik heb een diploma Certified Personal Trainer

Mijn visie als coach is om jou als beginner helemaal klaar te stomen om jouw doel te bereiken en jouw zelfvertrouwen hiermee een serieuze boost te geven! Ik geloof heel sterk in het principe a healthy mind in a healthy body. Fitness heeft mij op alle vlakken in mijn leven een echte voorzet gegeven en ik kan niet wachten om jou ook op weg te helpen naar een nieuw hoofdstuk in je leven.

Wiktoria Kalisz

Online Coach

Joris Wesley

Online Coach

Ik ben wesley joris, ik ben 23 jaar en ben sinds 1 april 2020 personal trainer geworden bij Bmore Personal Training.

ikzelf heb eerst een zwemcarrière achter de rug van ongeveer 15 jaar, ik heb in deze periode zowel nationaal als internationaal gezwommen. Na deze lange periode van eindeloos baantjes zwemmen heb ik mezelf op het crossfit en fitness gebeuren gestort. Ik ben dus al heel mijn leven met sporten bezig, ik doe dit super graag en het is ook een van mijn grootste bezigheden. Ik ben dagelijks wel te vinden in de box of thuis in de garage om te trainen. Ik ben het type persoon dat niet stil kan zitten. voor de rest buiten sporten ben ik ook vrijwillige brandweerman in Leopoldsburg. en werk ik als redder in het zwembad van pelt.

ik help je graag verder met al je vragen! wil je weten hoe je een oefening moet uitvoeren? of misschien een training schema helemaal op jou maat? aarzel niet om me in de basic-fit aan te spreken of me een berichtje te sturen op social media!