Op zoek naar professionele begeleiding?

ONLINE COACHING

Onze Online coaches

Hanne Wendelen Online Coach

Hanne Wendelen

Online coach

Ik ben Hanne, online coach bij Bmore personal training.
Als hoofdberoep werk ik bij de federale politie als politie-inspecteur.
Ik geloof steevast in balans, meer bepaald: een gezonde levensstijl met plaats om te genieten! Gezondheid staat bij mij centraal.
In mijn kind-en tienerjaren heb ik verschillende sporten beoefend zoals zwemmen, tennis, paardrijden, thai-en kickboks. Op een bepaalde moment was sporten echter geen prioriteit meer voor mij. Regelmatig op stap gaan en lekker vettig eten was dat wel. Dit ten koste van mijn conditie, gemoedstoestand, gezondheid en fysiek voorkomen.

Ongeveer 6 jaar geleden, voor de start van de politieopleiding is mijn passie voor fitness ontstaan. Het besef dat ik zorg moest dragen voor mijn lichaam kwam ineens hard binnen. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in fitness en voeding tot op de dag van vandaag.

Wil jij graag het roer omgooien naar een fit en gezond leven of heb je al fitness ervaring maar heb je nood aan een aangepast trainings-en voedingsschema? Dan sta ik klaar om jou te helpen en je doelstellingen te behalen. Geen enkel doel is onhaalbaar!

Twijfel niet en neem contact met mij op voor meer informatie. Dit kan via de website of via sociale media.
-Love yourself enough to live a healthy lifestyle-

Yassine Masbahi

Yassine Masbahi

Online Coach

Hey, ik ben Yassine. 25jaar en kom uit Opoeteren. Zelf ben ik van kleinsaf aan met sport bezig o.a. judo, taekwondo, zwemmen en voetbal. Dus je kan wel zeggen dat ik zeer sportief ben. Vanaf mijn 23ste heb ik besloten om een stap richting de gym zetten omdat ik nogal heel skinny was dus ik wilde progressie zien! Uiteindelijk heeft dit mij enorm veel gedaan en ben ik gezonder gaan eten en zag ik al gauw progressie. Ik behaalde ook mijn diploma Centrale Verwarming maar ik zag het niet zitten om er verder mee te gaan dus besloot ik om van de fitness wat ik liefheb tot om te gaannaar Personal Trainer. Al gauw kreeg ik vele vragen omtrent voeding en training dus besloot ik ook om een opleiding te gaan volgen als Personal Trainer! Tot op de dag van vandaag ben ik enorm gelukkig dat ik deze stap te hebben gezet. Mensen motiveren en helpen naar hun doel! Wil jij dat ik je begeleid in het afvallen, bijkomen, sterker en gezonder te worden? Aarzel niet en contacteer me zodat ik je kan helpen met voeding en trainingsschema op maat! Let’s Go. Groetjes Yassine

WAT WE DOEN

Waar begeleiden wij je in?

VOEDING

Aan de hand van een voedingsanalyse stellen we samen met jou een voedingsschema op en dit helemaal naar jouw wensen.

TRAINING

Onze coaches voorzien je van een gepersonaliseerd trainingsschema om je zo snel mogelijk resultaat te geven rekening houdend met jouw lichamelijk niveau.

1-on-1

Voor die extra touch kan je één van onze coaches inschakelen om je te begeleiden in de fitness tijdens een trainingssessie van één uur.

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram

@BMOREPERSONALTRAINING

Volg ons op Instagram